Naslovnica Sport Nogomet

Ivica Olić odbio poziv Ante Čačića u reprezentaciju!

'Sve što sam želio reći, rekao sam u svom oproštajnom intervjuu, a reprezentaciji želim sreću i uspjehe u budućnosti.'
07. ožujka 2016. u 23:15 79 komentara 12250 prikaza
Ivica Olić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić za prijateljske utakmice s Izraelom (Osijek, 23. ožujka) i Mađarskom (Budimpešta, 26. ožujka) pozvao je 20 nogometaša – 17 igrača i trojicu vratara. A prije nego je obznanio taj popis, Čačić je rekao:

- Želio bih da se Ivica Olić u Osijeku i službeno oprosti od reprezentacije! Olić je poseban igrač i trebao bi se posebnim načinom i oprostiti od reprezentativnog dresa. Nije zaslužio oproštaj preko novina, nego na utakmici, u svojoj Slavoniji, uz pljesak i ovacije s tribina. Nadam se da će tako i biti – rekao je Čačić novinarima, prije nego što je s tom idejom upoznao i samoga Olića.

A Olić nam se javio i uljudno odbio poziv:

- Nema potrebe za oproštajnom utakmicom. Oprostio sam se od reprezentacije s mnogo emocija i to je bilo to. Neću doći u Osijek, svoju sam reprezentativnu priču završio i ne treba mi dodatni kraj, kad je kraj već došao. Sve što sam želio reći, rekao sam u svom oproštajnom intervjuu, a reprezentaciji želim sreću i uspjehe u budućnosti. Napokon, imam i klupski plan i program rada, još se nisam oprostio od nogometa, treniram u Hamburgu – rekao nam je Olić.

>> Više pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista

>>Ivica Olić bi napravio još i više da nije bio najveći pehist u reprezentaciji

>> Neka se Olić u svojoj Slavoniji oprosti od hrvatske reprezentacije

Naslovnica 8.3. | Autor : VL Foto: VL

Elipso

  • jatevolimdinamo:

    Igra Hrvatska - Italija i stoji 0:1 i ulazi Olic i daje 2 gola i pobjedjujemo. Cijeli grad skandira iviiica olic.Ispali smo u skupini 2002,ali si zauvijek ostao u sjecanju. Hvala

  • sohnahoakasaa:

    Znam da moram poštovati odluku velikog sportaša, domoljuba ali mislim da bi Slvonci željeli da im toga dana srca zakucaju najljepćim zvukovima tambura za svog Ivicu Olića. Ja znam d bi došli Uvijek Vjerni iz cijele Hrvatske. Žao mi je ... prikaži još! jer szu mnogi igrači dali puno za Vatrene ali malo koji srce i dušu. Zapravo znam za sigurno osim Ole samo petoricu. Srce i dušu treba imati da bi mogao dati......A kad je tu još i ljubav ...Sretno ti Ola bilo u životu, sve ti cvjetalo i Bog te čuvao na svim putevima tvojim,

  • than:

    Ne shvacam. Radi se o prijateljskoj utakmici i oprostu.... E moj Olicu, na kraju si ispao.... da ne pisem sto.