Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj karijere

Ivica Olić objavio: Odlazim čiste savjesti!

TSV 1860 Munchen
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
24.06.2017.
u 15:54

- Spreman sam objesiti svoje kopačke o klin, kaže Ola.

Legendarni hrvatski napadač, Ivica Olić (37), odlazi u igračku mirovinu nakon dvadesetogodišnje karijere!

- Spreman sam objesiti svoje kopačke o klin. Mislim da mogu napustiti nogomet čiste savjesti - rekao je Olić za Bild.

Ola se od nogometa oprašta u dresu njemačkog trećeligaša, 1860 Münchena, čija je sudbina potpuno neizvjesna. Jedan od najstarijih njemačkih nogometnih klubova izgubio je profesionalni status i sljedeće će se sezone, po svemu sudeći, natjecati u četvrtoj ili nižoj ligi nakon što vlasnik kluba, Jordanac Hasan Ismaik, nije želio platiti traženi iznos za licencu za natjecanje u trećoj ligi.  

Olić je u karijeri još igrao za Marsoniju, Herthu, Zagreb, Dinamo, CSKA Moskvu, HSV, Bayern i Wolfsburg. Naslove prvaka osvajao je sa Zagrebom, Dinamom, CSKA-om i Bayernom.

Za Hrvatske je od 2002. do 2015. odigrao je 104 utakmice i zabio 20 golova. 

Komentara 4

BU
BULICI
17:12 24.06.2017.

KRALJ 👏

Avatar Charlie1
Charlie1
20:32 24.06.2017.

Ola, hvala ti za sve... i sretno! :)

DU
Deleted user
11:37 25.06.2017.

Velike zasluge Oline za reprezentaciju su neosporne. Bio je velik igrač. Ono što me smeta kod nekih reprezentativaca jest što u jednom trenutuku zaključe da su dovoljno dali reprezentaciji i nastave igrati i dalje u nekom klubu. Bez obzira na požrtvovnost i sve ostalo to isto zamjeram i Srni, Eduardu... ima ih još dosta. To bi bilo slično kao kada bi neki hrabar vojnik usred rata odlučio da je dovoljno dao za domovinu pa se vratio na posao. Mislim da pravi nogometaš mora biti dostupan izborniku do samoga kraja svoje karijere.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije