Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRED 150 LJUDI

Ivica održao koncert Grubišnom Polju: Trebao bih odmarati

kostelić
Foto: Michael Palijan / VLM
1/4
16.06.2013.
u 21:17

- Prijatelj Igor Ruf je pronašao basistu, bubnjara i gažu u Grubišnom Polju, a ja sam pozvao prijatelja harmonikaša, te smo u tjedan dana uvježbali repertoar - kaže Ivica

- Inače bih u ovom razdoblju trebao odmarati. No, namjerno smo odmor preklopili s rehabilitacijom da ne gubim ništa od treninga. No, kako rehabilitacija traje već šesti tjedan dobrodošlo je malo ovakvog opuštanja - kazao nam je u Grubišnom Polju sat iza ponoći u noći na nedjelju najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić, nakon što je u tamošnjem caffe baru "Spirit" održao blues-rock koncert.

Naime, za boravka u Daruvaru povremeno svirajući u duetu za dušu s prijateljem, gitaristom Igorom Rufom, došao je na ideju okupljanja banda s kojom bi zasvirao blues.

- Igor je pronašao basista, bubnjara i gažu u Grubišnom Polju, a ja sam pozvao prijatelja na usnoj harmonici te smo u tjedan dana uvježbali repertoar - kaže Ivica.

Stotinu i pedeset duša uživalo je u rijetkoj dvosatnoj prilici da ga umjesto na skijama gleda i sluša kako praši blues i rock. Iako bi se pomislilo da je dr. Božidar Egić, koji brine o Ivičinoj rehabilitaciji, na koncertu bio kako bi mu dozirao koliko dugo smije držati gitaru oko vrata, disciplinirani skijaš uza smijeh pojašnjava da je to ipak bila prilika da se cijela ekipa koja brine o njegovu zdravlju odmori. No, nakon toga odmora, slijedi još tjedan dana rehabilitacije, a potom do kraja lipnja lakši treninzi u Zagrebu.

- Početkom srpnja odrađujem tjedan dana jačeg "suhog" treninga na Mljetu, a od 10. srpnja stupam na skije - pojašnjava Kostelić.

Kaže da mu je glazba hobi i način opuštanja pa ambicije za profesionalnom svirkom, albumima i sličnim nema.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije