Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DARUVARSKE TOPLICE

Ivica na pripremama s repkom u sjedećoj odbojci

Ivica Kostelić
Hrvatski paraolimpijski odbor
22.02.2012.
u 19:34

Hrvatsku reprezentaciju u sjedećoj odbojci, koja se nalazi na pripremama u Daruvarskim Toplicama, posjetio je i najbolji svjetski skijaški velemajstor Ivica Kostelić, koji se trenutačno tamo nalazi na rehabilitaciji.

Profesor Kostelić tom prigodom dao je veliku podršku reprezentativcima za što bolji plasman koji bi ih odveo u London. Naši odbojkaški reprezentativci u zajedničkom druženju i fotografiranju poželjeli su Ivici Kosteliću što brži oporavak i povratak na alpske skijaške staze Svjetskog kupa.

Svoju podršku reprezentaciji upriličio je i posjet predsjednika Hrvatskog Paraolimpijskog odbora Ratka Kovačića, koji je tom prigodom naglasio da je sjedeća odbojka kao sport u Hrvatskoj jako dobro i kvalitetno organizirana i ustrojena te da iz toga očekuje i velike rezultate.

Inače, reprezentacija u sjedećoj odbojci u sklopu nastupa na Intercontinentalnom Cupu, nalazi se na završnim pripremama u Daruvarskim Toplicama od 20. do 26. veljače.

Intercontinentalni Cup se održava u glavnom gradu Egipta, Kairu, od 29. veljače do 10. ožujka, na kojem će nastupiti 14 reprezentacija.

Izbornik Željko Jurčević u Egipat vodi ekipu u sastavu Siniša Ćosić, Dubravko Džeko, Gojko Borić, Nenad Ilibašić, Željko Brica, Siniša Miličević, Ivo Martinović, Zoran Ruskaj, Ivan Katanušić, Ivan Ćosić, Omer Ćorić, Enes Nuhić.


Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije