Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVNI SKIJAŠ
Povratak na članak

Ivica Kostelić više ne skija, ali zavrtjet će vam se u glavi kad vidite što sada radi!

Nakon što je okončao skijašku karijeru, Ivica se posvetio onoj jedriličarskoj u kojoj mu se javljaju sve jači natjecateljski porivi. A najnoviji cilj je da postane mediteranski rekorder na ruti Marseille – Tunis.

Komentari 8

Avatar ZLO
ZLO
00:58 07.06.2019.

Da,brinem da nasem dragom Ivici ne bude dosadno I da se e konacno nadje .... malo gitara, malo jedrenje ... valjda će sve bit u redu.

VL
Avatar ZLO
ZLO
00:58 07.06.2019.

Da,brinem da nasem dragom Ivici ne bude dosadno I da se e konacno nadje .... malo gitara, malo jedrenje ... valjda će sve bit u redu.

VL
DU
Deleted user
06:34 07.06.2019.

U pravu je autor teksta g. Brajdić, čim sam pročitao tekst počelo mi se vrtit u glavi, ustao sam i htio poći u kupaonicu malo se politi hladnom vodom da dođem k sebi. Nisam mogao: počele su mi i noge klecati, pa sam ostao sjediti i čekati da vrtoglavica prođe. Prošlo mi je tek kad sam pročitao tekst o Bunjcu i ŽZ, hehehe!

VL
Avatar patkovic
patkovic
00:12 07.06.2019.

jese registriro sa partnerom?

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
09:14 07.06.2019.

Iako sam se veselio njegovim sportskim uspjesima, jako me razočarao u svojim stavovima prema Republici Hrvatskoj. Puno priča o Hrvatskoj a sam se duži niz godina prijavio u Monte Carlu i tamo plaćao minimalni porez kako baš ništa ne bi uplatio u Republici Hrvatskoj. A sasvim uredno će uzeti povlaštenu mirovinu s 45 godina, dok su mirovinske fondove porezom i dopri nosima uplaćivali "obični "građani. Mogao je biti stvarni hrvatski heroj, ali svojim otvorenim stavom da ne plaća niti porez pokazao se kao lažni domoljub. Umjesto da se primi nekog posla čeka da mu padne neko uhljebljenje i s ovakvim glupostima o svojoj sportskoj rekreaciji nastoji ostati u sjećanjima naciji. Mi smo svi ovce i trebamo se veseliti njegovim jahtaškim ambicijama. A bio je uzor cijeloj generaciji skijaša. A sad je besposličar i hedonista, željan publiciteta kojeg više ničim ne zaslužuje.

VL
DO
domxerex
22:32 06.06.2019.

Kada sam vidio fotografiju odmah sam se uplašio da je dogovorio koncert sa Thompsonom ili da će se poput Škore kandidirati za predsjednika. Sasvim sigurno bi bio bolji od našmrkanog Zoke i poštenog Ive ZAMPira (tko o čemu ku..a oo poštenju). Barem ne bi šmrkao bijelo, ni provaljivao bisere koji sramote njega i državu, niti bi propisivao zakone o izručenju branitelja. A ni otac mu nije bio ratni ili poratni zločinac. Vjerojatno ni član udbe. Ovako je ispalo najbolje, čovjek se bacio u sport i širi slavu voljene domovine koje nije uvijek bila fer prema njemu jer se nekima nije sviđalo što je bolji od nekih njihovih favorita iz neke nama susjedne države odakle potječu njihovi koji su pobedili '45. nakon što su kokardu zamjenili petorkakom. Ovako je najbolje za njega, malo će ga manje mrziti nego što bi inače jer njihovi otadžbinci još nisu naučili jedriti jer nemaju izlaz na more.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.