Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPUST

Kostelić u Lake Louiseu osvojio prvi bod: Smrznuo sam se!

Ivica Kostelić, ZOI Soči
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
29.11.2014.
u 22:41

Na relativno laganom spustu, zakasnio je 1.76 sekunde za pobjednikom Kjetilom Jansrudom.

Ivica Kostelić (35) je u trećoj utrci ove sezone osvojio prvi bod. Nije uspio na veleslalomu u Söldenu, ni na slalomu u Leviju, no je na spustu u kanadskom Lake Louiseu, gdje je završio na 30. mjestu, posljednjem koje nosi bodove.

Na relativno laganom spustu, zakasnio je 1.76 sekunde za pobjednikom Kjetilom Jansrudom. Na podij su se, s istim vremenom (+0.14) popeli i Manuel Osborne-Paradis i Guillermo Fayed. Natko Zrnčić-Dim nije vozio, jer je Ivica dobio prednost, a imali smo tek jedno mjesto.

U nedjelju vozi superveleslalom.

>> Kostelić: Jako sam usporen, ne znam zašto, ali ne želim odustati

 

Komentara 1

MD
mdma
09:25 30.11.2014.

odi doma ivek

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije