Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajno se oporavlja

Ivica Kostelić odvozio 66 km uspona po Papuku

Ivica Kostelić
Facebook
10.04.2015.
u 00:30

I nije mu smetalo što je zbog kiše bio blatan po cijelom tijelu. Podsjetimo, Ivica je najavio da se sprema za svoju posljednju sezonu u Svjetskom kupu.

Iako je prije samo tri tjedna imao operaciju koljena (ispiranje), najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić sjajno se oporavlja.

Dokazao je to slikom na svom Facebooku. Ivica je biciklom prošao 66 kilometara po Papuku te tako pokazao da je koljeno već sada u dobroj formi.

I nije mu smetalo što je zbog kiše bio blatan po cijelom tijelu. Podsjetimo, Ivica je najavio da se sprema za svoju posljednju sezonu u Svjetskom kupu.

>> Ivica Kostelić: Jako mi nedostaju Uskrsi s Janicom kod djeda u Ivaniću. To je idila kakve više nema

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije