Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROSPORT DONOSI

Ivica Kostelić ne vozi super kombinaciju?

Ivica Kostelić
AFP
03.12.2009.
u 22:40

Prema pisanju francuskog Eurosporta hrvatski skijaš Ivica Kostelić definitivno neće voziti prvu super kombinaciju ove sezone u Svjetskom kupu.

Podsjetimo, hrvatski skijaš Ivica Kostelić nije startao na posljednjem treningu spusta u Beaver Creek zbog toga što mu se u leđima pojavila bol. Zbog ozljede leđa Ivica je propustio veći dio prošle sezone, te nije nastupio na Svjetskom prvenstvu.

Nakon odrađenog spustaškog treninga u srijedu, u četvrtak se Ivica Kostelić nije pojavio na startu treninga na stazi "Birds of Prey", već je otišao na tretman i pokušaj smanjivanja bolova u leđima.

S obzirom da je trening spusta u srijedu bio skraćen nije se vodio kao službeni, a budući da pravila FIS-a (Svjetske skijaške organizacije) navode da skijaš mora obaviti barem jedan pravi službeni trening prije same utrke spusta Svjetskog kupa, lako je moguće, po pisanju francuskog Eurosporta, da Kostelić preskoči i subotnju utrku Svjetskog kupa.

No, ima još jednu priliku. U petak je na programu posljednji trening i ukoliko će se Ivica Kostelić, trenutačno četvrti skijaš ukupnog redoslijeda Svjetskoga kupa, osjećati dobro, može voziti trening koji će mu biti "ulaznica" za službeni subotnji nastup.

U nedjelju je u Beaver Creeku na rasporedu veleslalomska utrka.

Natko Zrnčić je bio vrlo dobar, u cilj je stigao sa 16. vremenom, sa sekundu i 84 stotinke iza prvoplasiranog Walchofera.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije