Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNJEŽNA UZBUĐENJA Solden otvara novu skijašku sezonu

Ivica Kostelić može i među pet u ukupnom poretku

ivica-txt.jpg
import
24.10.2008.
u 16:14

Kraj listopada i Sölden. Dovoljno duga tradicija da znate da veleslalomskim utrkama u austrijskom skijalištu ovaj vikend počinje sezona bijelog sporta.

Ivici Kosteliću je 2007. bila jedna od najboljih u karijeri Svjetskog kupa - šesto mjesto u ukupnom poretku i bodovi u svim disciplinama (17. je u povijesti kojemu je to uspjelo). Ponovi li drugi dio prošle sezone, Ivica bi se mogao ugurati i među pet najboljih u ukupnom poretku, a svakako će se boriti za Veliki kristalni globus u kombinaciji i visok plasman u slalomu.

Natko Zrnčić Dim prošle je sezone iskoračio u velik svijet. Prdek će se uglavnom koncentrirati na brze discipline i za njega sezona počinje na sjevernoameričkom kontinentu.

Ana Jelušić očekivala je mnogo više od 11. mjesta u slalomu prošle sezone. Astma je našoj skijašici prouzročila mnogo teškoća, no ljetos je Ana problem odlučila riješiti operacijom. U odsutnosti Marlies Schild, koja će zbog teške ozljede propustiti sezonu, Jelušić će imati veliku priliku ući u sam vrh ženskog slaloma. Iako je ljetos ostala bez trenera Vincencija Jovana, Nika Fleiss će se također u slalomu boriti za mjesto među prvih 10 u Svjetskom kupu.

Nakon što je Novoj TV istekao ugovor, utrke Svjetskog skijaškog kupa moći će se gledati na HTV-u i to sljedeće tri godine.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije