Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKIJANJE

Ivica Kostelić može i među pet u ukupnom poretku

import
23.10.2008.
u 17:30

Kraj listopada i Sölden. Dovoljno duga tradicija da znate da veleslalomskim utrkama u austrijskom skijalištu ovaj vikend počinje sezona bijelog sporta. A brojite li, bit će to treća godina bez Janice. No, hrvatsko skijanje, iako bez najbolje svih vremena, i dalje živi.

Uostalom, Ivici Kosteliću je 2007. bila jedna od najboljih u karijeri Svjetskog kupa - šesto mjesto u ukupnom poretku i bodovi u svim disciplinama (17. je u povijesti kojemu je to uspjelo). Ponovi li drugi dio prošle sezone, Ivica bi se mogao ugurati i među pet najboljih u ukupnom poretku, a svakako će se boriti za veliki Kristalni globus u kombinaciji i visok plasman u slalomu.

Natko Zrnčić Dim prošle je sezone iskoračio u veliki svijet. Prdek će se uglavnom koncentrirati na brze discipline i za njega sezona počinje na sjevernoameričkom kontinentu.

Ana Jelušić očekivala je puno više od 11. mjesta u slalomu prošle sezone. Astma je našoj skijašici prouzročila mnogo teškoća, no ljetos je Ana problem odlučila riješti operacijom. U odsutnosti Marlies Schild koja će zbog teške ozljede propustiti sezonu, Jelušić će imati veliku priliku popeti se na sam vrh ženskog slaloma. Nika Fleiss će se, iako je ljetos ostala bez trenera Vincencija Jovana, također u slalomu boriti za mjesto među prvih 10 u Svjetskom kupu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije