Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
St. Moritz

Ivica Kostelić ipak nastupa na SP-u, vozit će samo slalom

05.01.2017., Sljeme, Zagreb - Prva voznja muske slalomske utrke Audi FIS Svjetskog skijaskog kupa Snow Queen Trophy. Ivica Kostelic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL
06.02.2017.
u 08:53

Na stazu će prva Leona Popović (19), u utorak (SuperG), jedna od četiri prijavljene cure od kojih nijedna nije starija od 20 godina

Čak 12 hrvatskih skijaša i skijašica nastupit će na SP-u u švicarskom St. Moritzu, a na tom je popisu i Ivica Kostelić koji planira nastupiti u slalomu, ali ne i u najjačoj disciplini, u alpskoj kombinaciji. 

Na stazu će prva Leona Popović (19), u utorak (SuperG), jedna od četiri prijavljene cure od kojih nijedna nije starija od 20 godina, a upravo toliko ima Andrea Komšić. Najmlađa je Ida Štimac sa 16 godina, a tek godinu starija je Lana Zbašnik (17). Među skijašima najstariji je Ivica Kostelić (37), a slijede Filip Zubčić (24), Matej Vidović (23), Max Urlich (22), Istok Rodeš (21), Elias Kolega (20), Samuel Kolega (18) i William Vukelić (18). 

>>Ivica Kostelić: Gotovo je, ovo je bila moja zadnja utrka u Svjetskom kupu

Komentara 4

VK
vječni krojf
13:50 06.02.2017.

Ivice ovo ti nije pametna odluka.Izgleda neznas kada je dosta.Bio si velikan skijanja i zasto neces da ljubiteljima ostanes takav u sjecanju.Sada se samo mucis,bacas ljagu na citavu karijeru,ljudi te zale kada se pojavljujes na startu.Boje se za tebe i tvoje zdravlje.

DS
ds
14:06 06.02.2017.

Ivek,Ivek,daj se spameti,tvoje vrijeme proslo je davno,ako toga nisi svijestan,netko ti je trebao to reci.Doduše kada ti odes,Pavlek je nula.

GV
golub Vaso
09:28 06.02.2017.

svjetski prvak nekad, danas na SP vozi kvalifikacije s turistima, daljnji komentar nepotreban

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije