Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skijanje

Ivica Kostelić drugi trening spusta u Lake Louiseu završio na 24. mjestu

Ivica Kostelić
Reuters
25.11.2011.
u 11:14

– Staza je bila dosta grbava i razrovana zbog snijega koji je napadao – ističe Ivica.

Na drugom treningu spusta u Lake Louiseu, najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić imao je 24. vrijeme. Natko Zrnčić-Dim zauzeo je 45. mjesto, Tin Široki 73., a Sebastian Brigović 81.

– Staza je bila dosta grbava i razrovana zbog snijega koji je napadao. Na gornjem dijelu staze izgubio sam dosta vremena, dok mi se srednji dio činio dosta dobar. Općenito za prvi trening te za upoznavanje staze mogu reći da je bilo u redu. Što očekujem? Ne znam, vidjet ćemo dalje na sljedećem treningu i utrci – izjavio je aktualni osvajač Svjetskog kupa nakon treninga.

Sljedeći trening spusta bit će danas u 19.30 po srednjoeuropskom vremenu – Ivica Kostelić startat će 22., Natko Zrnčić-Dim 53.,Tin Široki 77.,a Sebastian Brigović 85.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije