Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zasluženo slavlje!

Ivica: Izlazim svake četiri godine, zato me tako alkohol lupi

Ivica Kostelić Elin
Foto: Dražen Brajdić/Večernji list
1/6
28.02.2010.
u 12:46

Uz pjenušac i baileys, suhomesnate delicije i brojne čestitare Ivica i Ante Kostelić proslavili su svoj najnoviji uspjeh u sponzorskoj kući Hrvatskog skijaškog saveza u Whistleru.

Ivica je u veliku brvnaru u Golden Bearu došao sa svoja dva srebra, potegnuo nekoliko gutljaja likera i vrlo se brzo razveselio. Kad smo ga pitali što pije u ime svojeg drugog srebra, kazao je:

 – Pijem sve. Ionako je svejedno što ću popiti kada me odmah udari – govorio je Ivica o tome kako je nisko baždaren na alkohol.

Još nakon službene presice Ivica je hrvatskim novinarima najavio da će to za njega biti najduža noć.

– Ja vam izlazim svake četiri godine. Nakon olimpijske medalje – našalio se.

Poslije jednosatnog slikanja i nazdravljanja u kući, Ivica je s društvom (sestra Janica, djevojka Elin i članovi reprezentacije) otišao u noćni život.

– Neću spavati jer se moram privikavati na vremensku razliku. U Norveškoj, kamo putujem, devet je sati više nego u Vancouveru – najavio je šaleći se osvajač dva srebra. No, stoji da se ne vraća u Zagreb, već leti izravno u Skandinaviju. Ostatak reprezentacije vraća se danas i sutra.

Prije no što mu se sin prepustio noćnom životu, kratku zdravicu održao je Ante Kostelić.

– Opet nazdravljamo srebru. Nazdravimo i zdravlju. Nazdravimo za ljubav – kazao je Gips i prigrlio suprugu Maricu.

Ivica je u svojoj zdravici bio još kraći.

– Medalja je medalja, ali dvije su dvije.

Mislio si reći dvaput je dvaput – dobacio je netko na temu vica o Muji i Fati.

Sretan je te večeri, i to s poslovne strane, bio direktor reprezentacije Vedran Pavlek. Osim što je sponzorima platio da mogu pratiti Olimpijske igre, omogućio im je i da se slikaju s najboljim sportašem Hrvatske. Za buduća izdvajanja u proračun Saveza to bi moglo biti iznimno važno.

Ključne riječi

Komentara 13

OB
-obrisani-
13:30 28.02.2010.

Sva čast katolički kraljevi,,,uživajte...

ZX
zark x
17:21 28.02.2010.

Janica Ivica i Ante su nasa tri najveca sportasa svih vremena, ali tu moram dodati i Gorana ivanisevica. Sve za Hrvatsku. ja sam isto popija dvi bevande. Ja mislim da Mesic se grci od bijesa, ali ipak javno nemora ih pohvaliti. Jer po Mesicu Janica, najveca svijetska sportasica, nije zasluzila presjednicku medalju za poticanje sporta u Hrvatskoj. Fuj, gadi mi se taj gad.

PI
pipnicar
13:20 28.02.2010.

a di je stevica?. Dao bi on i njima ordenje ali su mu oni dali kosaricu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije