Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bruse formu za petak

Ivica 39. na treningu spusta u Beaver Creeku, Zrnčić-Dim 46.

'Ivica Kostelic of Croatia clears a gate during the first run of the World Cup Soelden Men\'s Giant Slalom race on the Rettenbach glacier in the Tyrolean ski resort of Soelden October 28, 2012. REUTER
'DOMINIC EBENBICHLER'
28.11.2012.
u 21:43

Naš najbolji skijaš imao je isto vrijeme kao i Amerikanac Nyman, zaostavši za vodećim Ganongom (SAD) 3,19 sekunda.

Skijaška karavana i dalje je preko bare. Nakon spusta koji je vožen u kanadskom Lake Louisu, na kojem je Ivica Kostelić zauzeo 41., a Natko Zrnčić-Dim 33. mjesto, dečki su se preselili preko državne granice u SAD, gdje nekih 2800 kilometara južnije treniraju za novi spust, u Beaver Creeku.

Na današnjem drugom treningu Kostelić je podijelio 39. mjesto s Nymanom (SAD) zaostavši 3,19 sekunda za vodećim na treningu Travisom Ganongom (SAD). Natko Zrnčić-Dim trening je završio na 46. mjestu sa zaostatkom od 3,34 sekunda za najbržim. Sutra je na rasporedu zadnji trening spusta prije utrke u petak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije