Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Memphis Grizzlies

Iverson: Spreman sam, ali mislim da neću nastupiti

Allen Iverson
AFP
24.10.2009.
u 10:54

Deseterostruki All-Star igrač i ovosezonsko pojačanje Memphis Grizzliesa, Allen Iverson (34) sve je udaljeniji od nastupa u prvoj utakmici sezone NBA lige.

U srijedu se susreću njegova nova i bivša (Detroit Pistons) momčad, a ozljeda zadnje lože još uvijek ne dopušta Iversonu da odradi utakmicu punim intenzitetom. Premda se on osjeća spremnim i tvrdi da bolove više ne osjeća, Grizzliesima je u interesu da se situacija ne pogorša, pa da Iverson uz predsezonske utakmice ne odgleda i one u osnovnom dijelu lige.

- Liječničko osoblje kluba mi kaže da postoji mogućnost da nastupim, ali da je ona jako mala. A, ova utakmica je svakako jedna od onih u kojima bih želio zaigrati. Ipak, mislim da ću po prvi puta u životu, kada je u pitanju moje tijelo, poslušati savjet nekoga drugoga. Obično sam slušao vlastiti instinkt, sada ću profesionalce - kazao je Iverson i zaključio:

- Osjećam se sto posto spremnim, ali su me upozorili da se s ovakvom ozljedom nije za igrati. Sve je se dobro, a zatim ubacite u petu brzinu i ozljeda se obnovi. Zato dvojim oko nastupa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije