Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEBI U EUROPI

Iverson se osramotio protiv Hrvata Ukića i Tomasa

iverson
Reuters
21.11.2010.
u 22:34

Allen Iverson napokon je debitirao i u turskome prvenstvu i razočarao navijače Besiktaša.

Fenerbançe našeg trenera Nevena Spahije pobijedio je sa 74:67, u čemu su značajno sudjelovali i Marko Tomas (12 koševa, četiri asistencije) i Roko Ukić (10 koševa). Četverostruki najbolji strijelac NBA lige ubacio je samo dva koša i uknjižio četiri skoka.

Perasovićev Efes Pilsen poigravao se s domaćim Trabzonsporom (101:64), pri čemu je Nikola Vujčić za 17 minuta postigao 20 koševa.

U Španjolskoj je Real došao do sedme pobjede (87:82 protiv Valladolida) uz 16 koševa, sedam skokova i tri asistencije.

Komentara 1

AU
aufwiedersehen
08:48 22.11.2010.

jel ovo članak? Brajdiću tjel ebe nije sramota napisat uopće da si autor ovoga??? pa šta je to??? zašto se iverson osramotio???? mogao si bare napisat njegovu statistiku???? Večernji sramota je objavljivat ovakve članke i imat ovakve novinare.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije