Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEČ DINAMOVOG ŠPANERA

'Ivanušec nije došao na utakmicu, a Bočkaj mora igrati. Čačić stalno rotira, a iskreno treba reći da ovo nije bilo dobro'

02.08.2022.
u 23:00

U Bugarskoj je Dinamo imao jednu jedinu pravu šansu, onu Drmićevu, a jedina dobro izrađena akcija rezultirala je autogolom njihovoga vratara. Dinamo bi u uzvratu trebao imati i više raspoloženih igrača. Na primjer, ne znam što se ovdje dogodilo s Ivanušecom, izgledao je kao nije došao na utakmicu. Da, očekujem i da zaigra Bočkaj, jer Bočkaj je španer, Bočkajev svaki centaršut i polucentaršut je opasnost za suparnika – naglašava Pakasin, nekad sjajni Dinamov španer iz Hlebina

Komentara 7

Avatar Darlboro2
Darlboro2
23:40 02.08.2022.

Evo još jedan mrzitelj Dinama, pakasin..

BE
Berlioz
02:08 03.08.2022.

Samo jedna prilika, Drmićeva? A kako se onda naziva na primjer Menalova prilika?

Avatar antikomunist6
antikomunist6
07:26 03.08.2022.

Ante Čačić ima do sada 12 utakmica! Od tih 12 deset puta s Dinamom odnio je pobjedu i dva puta igrao neriješeno. Dakle, dosta uspješno a to je odmah i razlog za prizivanje njegove smjene. Za neke takozvane nogometne znalcee je gospodin Čačić professor nogometa, iako nisam baš veliki prijatelj Ante Čačića - ali uspjeha jesam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?