Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOMIŠLJATI ENGLEZI

Ivanu Baliću stanica podzemne željeznice u Londonu

\'Croatia\'s Ivano Balic (L) challenges Slovenia\'s Matej Gaber during their Men\'s European Handball Championship Group D match in Vrsac January 18, 2012.         REUTERS/Ivan Milutinovic (SERBIA  -
Reuters
30.03.2012.
u 20:53

Čak 361 stanica londonske podzemne željeznice bit će preimenovana i nosit će imena najvećih olimpijskih šampiona

Za vrijeme ovoljetnih Olimpijskih igara čak 361 stanica londonske podzemne željeznice bit će preimenovana. Stanice će nositi ime olimpijskih velikana, a među njima će biti i ime jednog aktivnog hrvatskog sportaša i sudionika Igara Ivana Balića. Tako se najbolji rukometaš svih vremena našao u društvu Michaela Jordana, Muhammada Alija, Michaela Phelpsa, Carla Lewisa, Jessea Owensa, Nadie Comaneci i ostalih olimpijskih legendi. Osim Balića, od rukometnih legendi tu su još i Magnus Wilander, Andrej Lavrov i Camilla Andersen. 

 

Komentara 4

KE
kenedy
21:43 30.03.2012.

Legenda!!! :)))

DE
deli1
23:32 30.03.2012.

a koja je to sadasnja stanica? zna li se to?

DU
Deleted user
11:33 31.03.2012.

Svaka čast. Inače vani znaju cijeniti istinske sportske i ne samo sportske veličine. A kod nas ako nisi danas dobar kao da nisi nikada ni bio, a tako je i sa prvim predsjednikom i braniteljima, sve se brzo zaboravlja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije