Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLCI OZBILJNI

Ivanović: Protiv Cibone moramo biti čvršći

Cibona Caja
Pixsell
10.03.2010.
u 12:53

Duško Ivanović, trener košarkaša Caje Laboral, tražit će od svojih igrača u sutrašnjem (četvrtak) srazu šestog kola Top 16 faze Eurolige maksimalno agresivnu igru.

U ključnoj utakmici baskijskoj momčadi treba pobjeda nad hrvatskim prvakom. Istodobno, bude li Himki na svom parketu u drugom srazu posljednjeg kola H skupine pobijedio vodećeg Olympiacosa, ne bi to smio učiniti sedam koševa uvjerljivije od pobjede Caje nad Cibonom, računica je kojom se vodi Ivanović.

- Protiv Cibone igramo jednu od najvažnijih utakmica sezone. Moramo se dobro braniti i ne smijemo igrati mekano kao što smo igrali u Ateni prošlog tjedna (pobjeda Olympiacosa 102-85, op. a.). Ove sezone neki moji igrači olako shvaćaju zadaće u obrani, okrenuti su isključivo napadu. Osim toga, morat ćemo paziti na razvoj rezultata u Rusiji – rekao je Ivanović.

Crnogorskog trenera momčadi, čiji je član i hrvatski reprezentativac Stanko Barać, brine motiviranost pirejske momčadi na gostovanju u Rusiji. Grčki sastava Panagiotisa Giannakisa mirno čeka četvrtfinalnu seriju s maksimalnih pet pobjeda u Top 16 fazi. Giannakis bi stogao mogao odmarati ključne igrače, a također je poznato da u Himki neće voditi Bouroussisa i Kleizu.

Pobjeda Grka treba i momčadi Velimira Perasovića, uz uvjet da Cibona slavi u Vitoriji. Takvim bi raspletom natjecanje nastavili Zagrepčani.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije