Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolji na svijetu bez odgovora

Ivano Balić bio je bijesan na suigrače

\'23.01.2011., Malmo, Svedska - Svjetsko prvenstvo u rukometu, druga utakmica drugog kruga, Hrvatska - Svedska. Blazenko Lackovic i Ivano Balic. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL\'
Antonio Bronic/PIXSELL
24.01.2011.
u 10:09

Hrvatski su rukometaši na SP-u izgubili od Švedske 25:29, a Balić je priznao: Morali bismo se okrenuti bržem rukometu. Kad bih barem znao zašto nam se to dogodilo...

Teško je bilo našim igračima bilo što reći nakon još jednog poraza od Skandinavaca. Nakon što smo Švedsku triput pobjeđivali na svjetskim prvenstvima, stigao je kraj i toj tradiciji.

– Pobijedila je bolja reprezentacija – počeo je zakopčano Ivano Balić, a onda dodao:

– Tražili smo se nekako cijeli turnir, i u obrani i u napadu. Bilo je tek nekoliko dobrih bljeskova. Kada bih znao zašto nam se ovo sve događa, onda bih rekao, ali ne znam. Vidjeli ste da Švedska i Danska igraju brzi rukomet, možda bismo se trebali prilagoditi tom stilu pa da i mi počnemo brže igrati – rekao je Balić, koji je u jednom trenutku na klupi reagirao prilično iznervirano bacajući steznike.

Tko je kriv za one vaše lopte koje su završile izvan parketa, a ne u rukama Buntića ili Kopljara?

– Mislim da znate odgovor. To je to – rekao je Balić.

Igor Vori, kapetan reprezentacije, rekao je:

– Opet nam se suparnik nudio, a mi to nismo znali uzeti. Kao da smo se nečega prestrašili. Pa vidjeli ste kako smo trčali u polukontru i kontru. Nikako. Razbranili smo njihova vratara, a što reći za onaj pogodak iz mrtvog kuta kada smo se trebali obraniti i doći na jedan razlike. Ekberg još danima neće shvatiti kako mu je to ušlo – istaknuo je Vori.

Blaženko Lacković se trudio i trudio, ali poraz je bio neizbježan.

– Koliko nam god bilo sad teško moramo se trgnuti i pokušati protiv Poljske pobijediti i izboriti kvalifikacije za OI. Nakon poraza od Švedske možemo samo konstatirati da nismo uspjeli izboriti polufinale i okrenuti se plasmanu na kvalifikacijski turnir. Još nas čeka težak posao, da bismo igrali za London nema druge nego pobijediti u utorak – zaključio je Lac.

– Loše smo počeli i umjesto da vodimo s tri, četiri razlike, dopustili smo igru gol za gol dok nas nisu dokrajčili – kazao je vratar Mirko Alilović.

Komentara 10

OB
-obrisani-
15:05 24.01.2011.

Kaj ovaj ćetnik radi u hrvatskoj repki, kaj ga ne ošišate i obrijate, mogoče bi onda igral zainteresiranije !

TO
Tot
16:18 24.01.2011.

bolje da popravi svoju jadnu igru nego da bjesni...

MS
mladen s
12:50 24.01.2011.

?????????? sta drugo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije