Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENERI Tri svježa igrača donijela atraktivnu igru modrih

Ivanković: Trebali smo biti krvoločniji u zicerima

09.11.2008.
u 18:47

Trener Croatije Sesveta Ljupko Petrović bio je vrlo jasan:

– Nismo parirali Dinamu ni u jednom dijelu igre. Plavi su zasluženo pobijedili, a da nismo na vratima imali raspoloženog Radoša, moglo je biti i gore. Nema tu mnogo priče, sve je viđeno, travnjak je ponudio istinu o utakmici – korektno je rekao Ljupko Petrović.

Rano ste izvadili Polovanca i Agića. Jesu li oni najveći krivci?

Lako ćemo u glavama
– Ma, ne! Da je to bio jedini problem, lako bismo ga riješili. Svi smo krivi, i stručni stožer i cijela momčad. A da sam mogao, u 20. minuti promijenio bih barem osmoricu igrača, bilo je pitanje trenutka kad ćemo primiti gol! Neki su se uplašili i previše respektirali Dinamo.

Što se događa s vašom momčadi? Sjajno ste počeli, a sad tonete...

– Eh... Razmišljanje “lako ćemo” zahvatilo je moje igrače. Kad se u utakmicu ulazilo maksimalnom borbenošću i angažmanom, tada je bilo rezultata. A sad se pokušavamo igrati, a to ne ide. Naš je cilj ostanak u ligi i vjerujem da ćemo to i ostvariti. Izvučemo li, dakako, pouke iz ove “šestice” – govorio je Petrović, a Dinamov trener Branko Ivanković naglasio je:

– Željeli smo pobjedu, trebala su nam ova tri boda i to smo ostvarili. Lijepo je pobijediti visokim rezultatom, jedino zamjeram svojim igračima što nisu bili malo “krvoločniji” u čistim šansama, zabili bismo onda i više golova.

Jeste li se nakon Londona pribojavali ove utakmice?

Tri svježa igrača
– Uvijek postoji opasnost da momčad nakon europske utakmice ne reagira dobro. Od Hajduka smo izgubili poslije Sparte, s Varteksom je bilo teško nakon Šahtara, pa je bilo logično da se postavlja upit kako će momčad sad reagirati. Stoga sam uveo tri svježa igrača – Badelja, Tadića i Moralesa – koji su nam donijeli pritisak i agresivnost. Sad se mirno okrećemo srijedi i kup-utakmici u Unešiću – kaže Branko Ivanković.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije