Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMO Najveći suparnik u domaćem prvnestvu nije niti Hajduk niti Slaven Belupo nego Dinamo, nego mi sebi znamo biti najveći suparnik

Ivanković: Tottenham izlazi iz krize ali nismo bez izgleda

30.10.2008.
u 16:23

Simpatična je bila izjava napadača trećeligaša Zagore Ivice Šupe nakon što su u osmini finala kupa izbacili Karlovac koji je ispalio:

- Dovedite nam sad Dinamo ili Hajduk.

Želja mu se odmah jučer ispunila, Dinamo će u Unešić.

- Najprije Zagori čestitam jer je izbacila prvoligaša Osijeka i sada vodeću momčad Druge lige. Mi u Dalamtinsku zagoru dolazimo kao prvaci i osvajači kupa, tako ćemo se tanmo i postaviti od prve minute utakmice. Znam da i u tom djelu Lijepe naše imamo svoje navijače i željet ćemo im ostati u lijepoj uspomeni - rekao je staloženi Dinamov trener Branko Ivanković.

A, Tanac je nakon slavlja u Sigetu navečer pogledao dramatičan dvoboj engleskog prvenstva između Arsenala i Tottenhama 4:4. Dinamov suparnik nakon niza poraza ponovno diše.

- Da, Tottenham se budi iz krize, novi trener je očito psihološki razbudio momčad. No, njih čeka u subotu teška utakmica s vodećim Liverpoolom, treba ih vidjeti i u toj utakmici. No, iako igraju sve bolje, mislim da mi imamo svoje izglede na White Hart Lineu.

Da, i Tottenham i Dinamo se bude, pokazali su karakter. Bit će zanimljivo, s tim što bi za modre i remi bio veliki rezultat.

U nedjelju modri igraju s Interom, Bišćan je jučer lagano vježbao, no zbog žutih kartona neće moći nastupiti. Butina i Chago su također još izvan stroja. A, Marijan vlak će špijunirati Spurse protiv Redsa, Kubla ćepak gledati Spartak.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije