Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORTUGAL - IRAN 2:0 Iranci su dugo odolijevali napadima Portugalaca

Ivanković: Strahujem hoće li Hrvatska proći

sp-iran-txt.jpg
import
17.06.2006.
u 16:56

Sat vremena Iran je držao nulu, Mirzapour je na vratima činio čuda, a Branko Ivanković i njegov prevoditelj Reza pripremali su zamjenu. A onda je Deco prekrasnim pogotkom sve srušio. Cristiano Ronaldo iz kaznenog udarca postavio je završnih 2:0 za Portugal, što je značilo da je za Iran ovaj SP završen.

Želio sam pojačati napad, nisam imao više što izgubiti. Do tada smo igrali dobro, no protiv onakve majstorije Deca i sjajnog pogotka ništa se nije moglo pokušao je razjasniti nakon utakmice Branko Ivanković, izbornik Irana, nervoznim iranskim novinarima.

Došli nespremni
Razočaranje nije skrivao, iako je svjestan toga da nema momčad za velike stvari. Nekoliko igrača nije potpuno spremno, a kada takvi dođete na SP, ne možete se nadati najboljem. Iako smo igrali dobro... Da smo barem takvi bili prije Meksika, na početku trunira žalio je Ivanković.

Rasprodan stadion u Frankfurtu svjedočio je pristojnoj utakmici, Robert Prosinečki je pak ostao malo razočaran Portugalom.

Iran je odigrao hrabro, no vidi se da nema klasu da bi prošao Portugal. A Figo i suigrači nisu igrali nešto posebno, no to je momčad koja ima klasu, koja bi na ovom turniru mogla napraviti rezultat rekao je Žuti.

Branko Ivanković žurio se na zrakoplov koji ga je vodio u iransku bazu Friedrichshafen. Ostala je posljednja utakmica s Angolom, nakon koje Tanac napušta Teheran.

uvajte se kontri!
Pet godina bilo je dosta, tražim novi izazov. Klub još uvijek nema, no ovog će se ljeta malo odmoriti. A danas će u 15 sati drhtati uz kockaste.

Protiv Brazila igrali smo odlično, no uoči utakmice protiv Japana strahujem. Bit će nam puno teže no što se misli. Morat ćemo biti maksimalno oprezni, paziti da nam ne prodaju neku kontru, i onda na individulanu kvalitetu doći do bodova zaključio je Branko Ivanković.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije