Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRANKO IVANKOVIĆ Bivši Dinamov trener slavi rođendan točno sto dana uoči Europskog prvenstva

Ivanković: Eduardo je samo jedan

Imamo sjajne napadače koji su u odličnoj formi, ali Dudua je nemoguće zamijeniti, kaže Ivanković
import
28.02.2008.
u 08:40

Branko Ivanković danas slavi rođendan. Točno sto dana uoči Eura. Htjeli smo podsjetiti koji po redu, sa smiješkom je stigao odgovor.
 - Pa nećemo valjda pisati o tome. Nego, znate da mi se jako sviđa onaj poznati newyorški klub "Studio 54", ha-ha.  

Varteks me šokirao
Bivši trener Dinama uživa u "godišnjem odmoru". Gušta u toplim zrakama proljeća, odlazi na nogometne utakmice - jučer je bio u Koprivnici, gledao je prvi kup-susret između Slavena i Dinama, idući tjedan će do Milana, na sraz Lige prvaka Milan - Arsenal.

 - Dinamo - Varteks 1:2? Ne, tu utakmicu, nažalost, nisam gledao. Veliko iznenađenje, nisam vjerovao da Varteks može tako dobro igrati. Doduše, moji Varaždinci najavljivali su da im je mjesto u gornjem dijelu ljestvice, no nisam mislio da će već u prvom kolu do bodova protiv Dinama - govori bivši stanovnik Maksimira, koji je također s Dinamom doživio poraz protiv Varteksa. S tom je utakmicom počeo i dobar niz krojača.

  Od poraza Dinama, vikend je još više obilježila teška ozljeda Eduarda, hrvatskog Brazilca koji je transfer u Arsenal ostvario u - Ivankovićevoj trenerskoj eri.
 - To što se dogodilo Eduardu izaziva grozotu i jezu. Start nisam vidio, niti ga želim vidjeti. I fotografije u novinama su previše. Dudu je predivan dečko, pa reakcije javnosti i navijača sigurno nisu slučajne.

 Eduardo je uvijek u svemu bio prvi, bez obzira je li trebalo zabijati ili na treningu nositi golove. Svaki trener priželjkuje bar jednog takvog.

Taylor je nagrađen
Taylor je za start na Duduu dobio tek tri utakmice kazne.
- Strašno, uvjerljivo premalo čak da i nije ništa puknulo. Didulica je, sjetite se, dobio osam utakmica, ni ovo nije smjelo proći bar ispod toliko.

 Vaš je rođendan točno sto dana prije Eura. Euro bez Eduarda.
 - Veliki hendikep, mala je utjeha da u tom dijelu imamo najširi izbor igrača u formi, pa imamo pravo na nadu. Vjerujemo u Bilića i dečke.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije