Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI GIGANT

Ivaniševićeva sestra bila je trudna i borila se s leukemijom. Evo koliko je Goran platio za liječenje

Tennis - U.S. Open - Novak Djokovic of Serbia practices ahead of the 2023 U.S. Open Tennis Championships
Foto: MIKE SEGAR/REUTERS
1/10
18.10.2023.
u 13:26

Srđana je preminula 2019. godine u 53. godini nakon što se 30 godina borila s rakom, a iza sebe je ostavila troje djece

Proslavljeni hrvatski sportski velikan Goran Ivanišević nije imao lagan životni put. Manje je poznata životna priča njegove sestre Srđane za čiju je dijagnozu saznao uoči odlaska na važan turnir.  Baš u vrijeme kad je trebao otići na svoj prvi Australian Open, otac mu je otkrio tužne vijesti. Njegova sestra Srđana borila se s leukemijom i od te 1988. godine kreće teška priča obitelji Ivanišević, a ujedno je u to vrijeme i bila trudna. 

- Prije nego što sam otišao, otac mi je rekao: 'Vidi, imam loše vijesti, sestra ti je bolesna, moramo se posvetiti njoj, sad si sam'. Tretmani za tu vrstu bolesti, od koje je umiralo mnogo ljudi, bili su jako skupi i te noći nisam spavao. Međutim, otišao sam u Australiju i izgubio u finalu kvalifikacija za Adelaide. Ipak, upao sam u Australian Open i postao prvi igrač koji je iz kvalifikacija stigao do četvrtfinala - prisjetio se Goran Ivanišević.

VEZANI ČLANCI:

- Sav nagradni fond koji sam zaradio uzeo sam u kešu, a do tada sam ga vidio samo na televiziji. I onda sam, sjećam se, putovao na Davis Cup protiv Danske u Beogradu, a sa sobom sam nosio sav taj novac u jakni. Stjuardesa me 16 puta pitala hoću li skinuti jaknu, ja sam je svaki put odbio i rekao: 'Ne, dobro mi je ovako - kazao je jednom prilikom, a ocu Srđanu je dao sav novac od nagradnog fonda turnira kojeg je zaradio, a iznosio je oko 200 tisuća kuna. 

 

Komentara 3

Avatar Nomi
Nomi
15:24 18.10.2023.

Neke teme poput ove nije zgodno niti fer vaditi iz naftalina. Bez obzira je li sada čovjek u centru pažnje zbog situacije s bivšom ženom. Moje najiskrenije mišljenje.

NE
Nemanadimak
16:42 18.10.2023.

Kakvo je to sada bombardiranje o Ivanisevicu. Pustite covjeka na miru to je obiteljska tragedija i ne bi se trebalo pisati o tome u zutoj stampi. Jer bas je nehumano.

VA
valides
08:19 19.10.2023.

Velikan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije