Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I TRI REKETA

Ivanišević: Wimbledon sam osvojio samo s dvije majice

\'29.01.2011., Dom sportova, Zagreb - U press centaru odrzano je izvlacenje zdrijeba glavnog turnira PBZ Zagreb Indoors 2011. Goran Ivanisevic. Photo: Marko Prpic/PIXSELL\'
Marko Prpic/PIXSELL
15.06.2011.
u 21:04

- Prao sam ih nakon svakog meča, a danas imam sačuvanu još jednu - rekao je Goran.

Praznovjerje je kod sportaša normalna stvar. Rituali su različiti, od naopako odjevenih stvari, do ustajanja na istu nogu, iste prehrane, amajlija i slično. Goran Ivanišević davno je priznao kako je za osvajanja Wimbledona 2001. svaki dan nosio iste čarape, no za BBC radio otkrio je novi detalj.

Tadašnji sponzor Sergio Tacchini, u nedostatku povjerenja poslao mu je minimalnu količinu opreme.

- Poslali su mi samo dvije majice jer su mislili da ću izgubiti, a sponzori za rekete samo tri reketa jer sam ih često lomio. Makar ih u to doba nisam niti toliko puno lomio jer sam ispadao u prvim kolima - našalio se Ivanišević.

Tako je trijumf na londonskom grand slamu odradio samo s dvije majice. Nezgodna stvar za dugotrajne ljetne mečeve na suncu.

- Prao sam ih nakon svakog meča. Kasnije su mi poslali cijelu torbu s majicama, ali sam ju vratio i rekao da ju ne trebam - kazao je Goran i dodao kako jednu još uvijek ima dok za drugu ne zna gdje je.

Ključne riječi

Komentara 1

PE
peugeot
23:52 15.06.2011.

Ovaj gore, s fotografije, potrgao mi je poprilicno zivaca dok je igrao. Nije trgao zivce samo svom ocu Srdjanu. Kad mu nije prolazio prvi servis znao sam odmah - evo, sad kad se uznervozio povlacice carape prema gore. Volila ga je vazda cijela \"Juga\", tog teniskog karizmaticnog kauboja Gorana... Volio bih ako kojim slucajem Novak na Wimbledonu postane svjetski reket broj 1 da mu legenda Ivanisevic nakon toga pridje, cestita mu i da se bratski zagrle.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije