Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pobijedio martina

Ivanišević preko Martina do prve londonske krune

Goran Ivanišević
Reuters
05.12.2010.
u 18:59

Goran Ivanišević ponovo slavi u Londonu, najveći hrvatski tenisač pobjednik je Mastersa Champions Toura održanoga prošli tjedan u Royal Albert Hallu.

Ivanišević je, nakon polufinalne pobjede nad braniteljem naslova, Australcem Patrickom Rafterom, jučer stigao do svoga prvog naslova na ovom turniru (nastupalo 12 igrača) uvjerljivim uspjehom nad Amerikancem Toddom Martinom – 6:2, 6:4.

Bila je to Goranova druga završnica u Londonu, u prvoj (2006.) u finalu je poražen od Nizozemca Paula Haarhuisa. Prošle je godine zbog ozljede u polufinalu bio prisiljen predati Rafteru. Goranu je ovo ukupno treći naslov na Champions Touru u 2010. godini – osim Londona, osvojio je turnire u Barceloni (u finalu pobijedio Šveđanina Enqvista) te belgijskom Knokkeu, gdje je u meču za naslov bio uspješniji od Australca Casha.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije