Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gledao finale i gubio živce
Povratak na članak

Ivanišević nakon Novakove pobjede: 'J... onog koji je bolji ako na kraju ne dobiješ meč'

Sve ono što je nacija prolazila gledajući finale Wimbledona kad je on bio s reketom u ruci, s druge strane malog ekrana, prošao je sada on sam

Komentari 24

TI
Tirano
07:41 16.07.2019.

Nisam gledao bolji meč, pogotovo tako dugo i kvalitetno igranje do zadnjeg daha! Čudesno je jer ma tko da je dobio "bilo bi zasluženo" što je raritet u sportu! Obično dobije ili bolji ili slabiji no ovdje nije bilo "slabijeg igrača"! Stvarno nešto najbolje što tenis može pružiti!? Napeto do posljednje lopte! A Zec ko trener, viri iz dalekog Umaga, da nije smiješno bilo bi tragično! Novak je sve ono što Zec nikada nije bio!?Ako je Hrvatima netko popio živce, svakako je to bio Zec!?

VL
CH
che99
08:24 16.07.2019.

Srecom da mu ovaj zabavljac nije bio blizu na zavrsnici turnira...

VL
PT
Ptica_
11:10 16.07.2019.

Puno grešaka Novakovih. Nije doduše bilo lako, publika je bila 100% na strani Federera. Ipak je on njihov (German) to je jasno. Kad je Đoković tražio od suca provjeru jedne lopte koja mu je oduzeta (i to meč lopte kojom bi dobio meč), publika je vikala buuuuu.... iako se pokazalo da je Đoković bio u pravu. Svejedno, nisu mu dali taj bod, jer je sudac spasio Federera krivim vikanjem "Out!". Potpuno istu situaciju imali smo u finalu kada je Ivanišević osvojio Wimbledon. Oduzeli su mu ključan bod, zbog kojeg je izgubio svoj servis. Samo tada nije bilo snimanja, pa je sve ostalo na Goranovom burnom negodovanju. I tada je publika navjiala za svog (Germana) - Australca Raftera. Ja im to ne zamjeram, a zamjeram im što su prostački vikali "buuuuu". Srećom, u oba slučaja pravda pobijedila, a s njom i Goran i Novak.

VL
DU
Deleted user
09:44 16.07.2019.

jebs ljepotu, vazno je pobijediti? eto zato mi je ivanisevic bezveznjak

VL
Avatar Diavolo
Diavolo
09:43 16.07.2019.

Znao si ti moj k Ivanišević da će Federer zeznut meč lopte, sad je lako popovat

VL
Avatar Diavolo
Diavolo
09:43 16.07.2019.

Znao si ti moj k Ivanišević da će Federer zeznut meč lopte, sad je lako popovat

VL
VK
vječni krojf
12:09 16.07.2019.

Steta da Ivanisevic nije mladji mogao bi puno Toga nauciti od Djokovica.npr kao se bori ako nesto hoces postici,nije bacao reket.

VL
KE
kentie
10:23 16.07.2019.

Brzo će Roger shvatiti i prifatiti u čemu je griješio i pogriješio kad u miru božjem sa svojim timom pregleda cili' meč...da nije previše brzao i trzao na svom servis-gemu kod rezultata 9:8 za njega u V. setu meča (a Novak ljutito i srdito psov'o mater i pri tom' reketom obijao i razbijao mikrofon na sudačkom stolcu), danas bi slavio titutlu prvaka Wimbledona po deveti put usput...

VL
DU
Deleted user
10:08 16.07.2019.

Federer nije smio izgubiti na ovaj način, i to od jednog jugoša. Žao mi je Ivana Ljubičića, njegovog trenera. A jugoša Ivaniševića neka bude sram zbog rečenice u naslovu

VL
KE
kentie
09:49 16.07.2019.

E moj Gorane, jabuko sa grane sebe si pozabil....ajmo ovako: AD1992-doktorski "zakucaš" zahuktalog Samprasa na terenu broj 1 u polufinalu Wimbledona, doktorski i onda finale. Avaj tugo,očaj i muko. Agassi plavokosi, kovrčava plava kosa do dupeta, bijela šilterica na glavi i nudi ti se da ga u finalu zgaziš, pregaziš i pogaziš k'o plitak potok, NUDDDIII TI SEEE....a ti spušiš i popušiš meč kak' neki pučkoškolac na nekom lokalnom turniru u domaji...AD1994 da i ne pominjem i spominjem..i onda AD1998.- finale proti Samprasa-frajer te spraši ko balavca i šmrkavca u tri seta i to sve u tie-breaku, o Sveta Majko Bogorodice...ni beknut nisi mogel, a kamoli kriknut i kukuriknut...AD2001-zahvali Rogeru do vijeka i pamtivijeka, što ti je "skinuo" zahuktalog Samprasa u drugom kolu Wimbledona, onda kao 19-togodišnjak (svjetska senzacija i ovacija). Poslije je Rogera u 3. kolu skinuo Marat Safin, a ti Safina u četvrtfinalu, OK....suma sumarum, Gorane ti imaš najmanje prava da ovako sjetno i prepotentno žuboriš, govoriš i zboriš protif Rogera koji je u finalu griješio kao nikad u ciloj karijeri...ne mogu si to objasniti, jel' to posljedica nervoze, neuroze i panike. Ne znam, jel' Rogeru kod rezultata 9:8 u V. setu na njegovom servis-gemu tutnjilo krdo slonova u glavi, pa on fulavao i zapucavao zicere ko p'jani košarkaš koševe na haklu...

VL
Avatar Melankolija
Melankolija
09:34 16.07.2019.

Mec je bio pravo hrvanje. Nije tu bilo mnogo ljepote. Bilo je majstorskih igara, ali u sustini vise hrvanje nego tenis. Mislim da Novak nije bio na svom maksimumu i da je to razlog tome. Da je kojim slucajem bio na maksimumu, poderao bi mr. perfect kao beba zvecku.

VL
PT
Ptica_
11:20 16.07.2019.

Ja se jedino ne slažem da je Federer bio bolji. On je imao više situacija gdje je mogao presuditi meč u svoju korist, pa čak i dvije meč lopte i break loptu u predzadnjem gemu, pa ih nije mogao/znao iskoristiti. Po čemu je to "bolje"? Upravo suprotno, spasiti meč u potpuno bezizlaznoj situaciji odlika je koja krasi samo velikane!

VL
KE
kentie
10:10 16.07.2019.

I još na kraju da prisnažim i zaključim...svi ste pozabili finale Wimbledona AD2009. Federer-Roddick...Za mene osobno to je bio najstrašniji finale Wimbledona ikad...ubijanje protivnika na terenu, ali doslovce...rekao bih meč karijere za obojicu, jer onaj koji izgubi slobodno se mogao oprostiti od tenisa...Roddick je izgubio i nije više dugo trajao....ubrzo se smirio i umirovio...a Roger nastavio dalje sve do današnjih dana za megdana...poslije ovog prekjučer, nisam baš previše siguran i uvjeren da ćemo Rogera gledati sljedeće godine na istom mjestu u istoj ulozi i podlozi, protif istog protivnika....

VL
Avatar southman
southman
08:11 16.07.2019.

" J... onog koji je bolji ako na kraju ne dobiješ meč. " jedina istina i u sportu i u životu !

VL
Avatar patkovic
patkovic
08:01 16.07.2019.

nešto su đovaku podvalili kad nije pogađao servis

VL
Avatar prahrvat
prahrvat
08:38 16.07.2019.

tenis - užasno dosadan sport. nikako ne mogu razumjeti glamur oko njega.

VL
Avatar VinkoL
VinkoL
08:33 16.07.2019.

U 6:57 već prvi članak o srbijancu. Kolko bu ih još do kraja dana? Fakat, kaj je preveč, preveč je. Kolko god vi bili zaljubljeni u vaše rođake iz otadžbine, al dajte probajte ponekad pisati i nekaj drugo. Pa u Hrvatskoj smo, za Boga miloga, kaj ne? Ote v srbiju pa tam srbujte.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.