Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čilićev trener

Ivanišević: Đoković je za klasu ispred svih, ne znam gdje mu je kraj

Goran Ivanišević
Goran Kovačić/Pixsell
08.06.2015.
u 09:23

- Marin je imao problema s ozljedama, ali polako se vraća u formu. Zadovoljni smo nastupom na Roland Garrosu, ušao je u drugi tjedan, a to nam je i bio cilj

Nakon uzbudljivog finala Roland Garrosa u kojem je Stanislas Wawrinka pobijedio Novaka Đokovića i osvojio svoj drugi Grand Slam u karijeri, bivši hrvatski tenisač Goran Ivanišević u razgovoru za Kurir pohvalio je prvog igrača svijeta.

- Novak je fenomenalan, za klasu je ispred svih. Nije mala stvar izbaciti Nadala u tri seta na njegovoj zemlji. Bilo je gusto u polufinalu protiv Murraya, ali nisam ni u jednom trenutku sumnjao da će proći dalje, rekao je Ivanišević i dodao:

- Tenis mu je na takvoj razini da ne znam gdje mu je kraj. Odlično igra, za svako poštovanje.

Goran je rekao da trenutačno uživa igrajući s veteranima, a osvrnuo se i na svog učenika Marina Čilića.

- Imao je problema s ozljedama, ali polako se vraća u formu. Zadovoljni smo nastupom na Roland Garrosu, ušao je u drugi tjedan, a to nam je i bio cilj, rekao je Ivanišević za kraj.

>>Đoković se 'slomio' nakon poraza od Wawrinke: Pustio suzu zbog propuštene prilike

Komentara 6

QQ
qqq
10:15 09.06.2015.

Je je zato ga je Wawrinka isprašio ko malu bebu. A najjači su ovi srbi što ga opravdavaju da je imo teži ždrijeb, kao da su Fererer, Tsonga i ostali početnici. Neznam kako Đoki to nije smetalo do sada kada je osvajao turnire. Činjenica je da je Wawrinka odigrao svjetski turnir i podero bi s onom igrom bilo koga ko bi mu se našao na putu, zato srbi ćutite.

DU
Deleted user
10:51 10.06.2015.

Zato sto je daleko najbolji, Stan je obrisao pod tj, zemljanu podlogu s njim. A kad citam komentare i kad se sjetim izjava, mozda je Goran i u pravu. Po tome srbin nikad nije izgubio mec kad je bio zdrav.av. I sad kad je izgubio nije bio zdrav jer se po peugotu i umor smatra teskom bolescu. Kao igrao je teske meceve. Recimo protiv Nadala koji vec godinu dana nije sastavio turnir kako treba. Ispada da je Stane protiv Tsonge imao trening a ne polufinalni mec. Protiv Fedexa se isto odmarao.

PE
peugeot
11:30 08.06.2015.

Novak Djokovic, prvi reket u svjetskom tenisu, na ovogodisnjem "Roland Garros"-u igrao je cak 3 (tri) finala : protiv Nadala, Muray-a, Wawrinke. Dakle, imao je daleko najtezi zdrijeb. Wawrinka je imao dva dana odmora (48 sati) prije finala, a Djokovic samo jedan dan (24 sata). U finalu protiv Wawrinke ostavljao je utisak umornog i iscrpljenog covjeka, koji je svoju snagu i svu energiju potrosio u mecevima protiv "kralja sljake" Nadala i u nebrojenim "pimplanjima" koje mu je nametnuo Marray u polufinalu. Da je imao iste uslove odmora kao Wawrinka pobijedio bi ga. Siguran sam da bi Stan izgubio i od Nadala i od Murray-a. Sto se tice kvalitete Stana ona je neosporna. Ima sve, i bekhend i forhend i prvi odlican servis i pokrivanje svoje polovice terena. Slazem se sa splitskim carem Goranom da je "Joker" za klasu bolji od ostalih tenisera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije