Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Medalje

Ivana Buden i Mario Vavro postali europski prvaci u složenom luku

Ivana Buden
Renato Branđolica
02.03.2013.
u 19:05

Ovo mi je drugi europski naslov jer sam aktualna prvakinja u disciplini field – rekla je Ivana.

Zagrepčanka Ivana Buden (27) nova je europska prvakinja u gađanju složenim lukom u dvorani. U finalu je pobijedila Britanku Naomi Jones sa 6:4. Ivani je ovo treća europska medalja iz dvorane. Uza zlato ima i dva srebra, iz 2004. i 2010. godine.

– Ovo mi je drugi europski naslov jer sam aktualna prvakinja u disciplini field – rekla je Ivana koja je gađala s novim lukom.

– Luk sam dobila uoči europskog prvenstva. Bilo je ili ću s njim napraviti bum ili ću podbaciti. Ispalo je ovo prvo. Luk sam sponzorski dobila, a cijena na tržištu mu je 1700 eura. Mogla sam birati boju i izabrala sam plavu – rekla je Ivana.

U finalu je počelo loše.

– Gubila sam 0:4 nakon dvije serije. Naomi je u svih šest serija imala po 29 pogodaka. Ja sam u posljednje četiri serije imala 30 pogodaka i na kraju sam pobijedila sa 6:4 – rekla je Ivana.

Zlatnu medalju u gađanju složenim lukom, u kategoriji juniora, osvojio je Siščanin Mario Vavro koji je u finalu pobijedio Belgijca Domanskog (6:4).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije