Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠUKER PRIJETI:
Povratak na članak

Nastave li podržavati Euroligu, suspendirat ćemo Cedevitu i Zadar!

– Ne odustanu li od podrške Euroligi, morat ćemo ih suspendirati jer moramo štititi interes hrvatske košarke. Meni su reprezentacija i nacionalno prvenstvo svetinja – rekao je Šuker.

Komentari 15

KG
kgs
17:20 17.04.2016.

Za sve koji ne poznaju situaciju. Euroliga kao privatna kompanija, koja je usput rečeno taj naziv ukrala FIBA-i želi stvoriti natjecanje 16 najbogatijih klubova Europe. Dok FIBA valjda pokušavajući doći do iskupljenja za svoje grijehe teži ponovnoj uspostavi natjecanja koje bi bilo na sportskim temeljima, a ne budžetu kluba. Ne znam zašto su klubovi ABA lige pristali uopće na ugovor s Euroligom pogotovo Zadar i Cedevita jer nikada neće moći izboriti poziciju u EL, jednostavno toliko novca nemaju.

VL
BO
Bojan11
19:52 17.04.2016.

Ako ćemo pošteno Euroliga je nepravedna. Navijam za Zadar ali iskreno kažem neću navijat za taj klub, ako ne bude igrao Hrvatsku ligu.Zadar sanja snove o Euroligi koju ne bude nikada igrao.Euroliga ni ne želi takve klubove iz minijaturnih sredina.A ja samo pitam navijače Zvezde kako će im biti ako nogomet odluči raditi privatnu ligu.Onda će se buniti kada Zvezda u njoj ne bude imala mjesta.Jer se radi na tome da se osnuje Superliga petice bez ostalih zemalja.Onda će i Dinamovci i Zvezdaši jadikovati kao što jadikuju Belgijanci ili Letonci koji u u Euroligu ne mogu ni kroz kvalifikacije.Fiba je pravednija, u njezinu ligu mogu svi ako su dovoljno jaki.Nema ugovora i takvih gluposti.

VL
IV
ivanjoksimovic
16:07 17.04.2016.

Sramota je sta se radi sa evropskom kosarkom. Dozvolili su da savezi i lige budu preduzeca. U svakom slucaju neko ce biti na gubitku: ili klubovi, ili reprezentacija.

VL
KK
kkCz
18:09 17.04.2016.

Za sve vas koji ne znate,Fiba je pre mnogo godina prodala Evroligu i Uleb kup tadasnjoj organizaciji zvanoj Uleb,a danas je to novo preduzece.Sada ne mogu nista osim da prete u prazno.Ko ozbiljno moze da shvati njihove "pretnje",kada bi zaista sve suspendovali,ko bi uopste igrao to kvazi EP,a i suspendovani mogu da naprave svoju organizaciju.Koncept Evrolige mozda nije najposteniji,ali sigurno bih voleo da Zvezda igra sa najjacima,kao i do sada,smesno je pricati na sta ce da lici Fibina nazovi Liga sampiona

VL
ZI
Zika
18:21 17.04.2016.

Ko shvati shvatice j.... lud zbunjenog,fali im Nadarevic. Mislim da treba da se ucenjivani udruze i jos podmite njih nekoliko iz drugog tabora i zeznu silnike.

VL
Avatar Bekrija
Bekrija
10:07 18.04.2016.

debeli o sportu.

VL
TU
tuznapuma
15:00 17.04.2016.

Fuj

VL
AN
Antejagec1
14:43 17.04.2016.

Odvratni dehbelanski uhljeb.

VL
Avatar links
links
15:23 17.04.2016.

eto Cibone u ligi Prvaka, sa bugarima, čečenima,makedoncima,fincima.... sramota

VL
RI
rikavac
16:36 17.04.2016.

mos mislit njemu reprezentacija i nacionalno prvenstvo svetinja. Gdje si postenjacino nisam te poznao.

VL
DU
Deleted user
15:26 17.04.2016.

FIBA na aparatima, puna podrška klubovima u borbi protiv FIBA-e koja je davno prestala služiti interesima sporta, obićna prčija nekolicine moćnika. Ista sudbina čeka i UEFA-u.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.