Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A sad na BiH

Ivan Smok odveo Hrvatsku u polufinale Europskog prvenstva

Hrvatska - Mađarska
Foto: Ivan Brkić - Hrvatski mininogometni savez
1/8
26.09.2015.
u 14:05

Hrvatska je u četvrtfinalu rezultatom 1:0 pobijedila Mađarsku.

U teškoj i neizvjesnoj utakmici četvrtfinala Europskog prvenstva u mininogometu u Vrsaru, Hrvatska je rezultatom 1:0 pobijedila Mađarsku. Strijelac jedinog pogotka za Hrvatsku bio je Ivan Smok na asistenciju Željka Šimića u pretposljednjoj minuti.

U polufinalu će naša reprezentacija igrati s Bosnom i Hercegovinom s početkom u 16 sati, dok se u prvom polufinalu sastaju Rumunjska i Češka (15 sati.

- Teška utakmica, teško se igralo po ovom skliskom terenu. Dobro smo ušli u drugo poluvrijeme, malo čvršće, i isplatilo nam se pogotkom u samoj završnici. Vjerovali smo u sebe cijelo vrijeme, branimo boje naše nacije i jako smo motivirani. Nije nam bitno s kim ćemo se susresti u polufinalu, gledamo sebe, nastojat ćemo odigrati što bolje i napravit ćemo sve da uđemo u finale - rekao je junak susreta Ivan Smok.

Hrvatski vratar Marko Habazin imao je nekoliko sjajnih intervencija te je držao našu reprezentaciju u igri.

- Zapravo je ovo bila utakmica mene i mađarskog golmana, obrana za obranom, izgledalo je da će na kraju odlučivati penali. Svi smo stiskali, obje momčadi igrale su dobru obranu. Imali smo na kraju sreće i strpljenja, nismo žurili i zasluženo smo pobijedili. Ostvarili smo minimum kojeg smo zacrtali, idemo dalje samo jako. Nadam se najboljem - poručio je Habazin.

Prijenos završnice miniEURA u Vrsaru možete pratiti na Sportskoj televiziji ili putem live-streaminga na adresi http://emfminieuro.com.

HRVATSKA - MAĐARSKA 1:0 (0:0)

VRSAR - Stadion miniEURA. Gledatelja 600. Suci: Gheorge Ciule i Nicolae Chis-Ciule (Rumunjska).

HRVATSKA: Habazin, Hranić, Prpić, Orlović, S. Korenika, Smok, A. Korenika, Loborinec, Ramljak, Picig, Popov, Herceg, Lukavečki, Hercigonja. IZBORNIK: Tvrtko Močibob.

MAĐARSKA: Sikur, Kovacs, D. Gal, Somogyi, Peter, Beres, Bozsoki, Sipos, Szolosi, Szucs, Varga, J. Gal, Heger, Retezi. IZBORNIK: Lajos Nagy. STRIJELAC: 1:0 Smok (39).

REZULTATI ČETVRTFINALA: Slovenija - Rumunjska 1:4, Češka - Rusija 3:1, Mađarska - Hrvatska 0:1, Poljska - Bosna i Hercegovina 2:4 (p).

POLUFINALE

15.00 Rumunjska - Češka

16.00 Hrvatska - BIH

19.30 Utakmica za treće mjesto

21.00 Finale

>>Hrvatska pobijedila Škotsku 3:0, u četvrtfinalu na Mađare

Komentara 1

TO
tonimohave
14:41 26.09.2015.

Napred BOSNA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije