Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MUŠKA ODBOJKA

Ivan Rančić više nije izbornik, kreće potraga za novim imenom

Ivan Rančić
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/4
24.03.2019.
u 11:05

Zadani rok da to riješimo je desetak dana. Razgovarat ću s kandidatima za mjesto izbornika, i izići s prijedlogom – rekao je Ante Baković, predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza

Upravni obor Hrvatskog odbojkaškog saveza smijenio je Ivana Rančića s mjesta izbornika muške reprezentacije.

– Na Upravnom odboru dane su mi ovlasti da pristupim nalaženju nekog novog rješenja što se tiče izbornika. Nije bila laka odluka, svi i dalje imaju dobro mišljenje o Rančiću, no rezultati su jednostavno bili takvi da smo to morali napraviti.

Zadani rok da to riješimo je desetak dana. Razgovarat ću s kandidatima za mjesto izbornika, i izići s prijedlogom – rekao je Ante Baković, predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza. 

>> Pogledajte kako izgleda stadion na kojem će Mađarska ugostiti Hrvatsku

Ključne riječi

Komentara 1

MA
MađarskaIna
11:09 24.03.2019.

Zar nije bio dovoljno domoljuban ili je razmišljao da pobjegne za Irsku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije