Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Asistirao za gol

Katalonci se žale na suđenje, a Raketa poručuje: Želimo u polufinale!

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
21.01.2016.
u 09:40

Naš veznjak je u 18. minuti bio asistent za prvi pogodak na susretu kad je sjajno dodao strijelcu Muniru

Barcelona je u prvoj utakmici četvrtfinala Kraljeva kupa u Bilbau pobijedila Athletic sa 2:1, a hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić igrao je svih 90 minuta za katalonski sastav.

Naš veznjak je u 18. minuti bio i asistent za prvi pogodak na susretu kad je sjajno dodao strijelcu Muniru.

– Najvažnije je bilo izvući pozitivan rezultat. Primili smo pogodak u posljednjoj minuti, ali mislim da možemo biti zadovoljni. Dobro smo odigrali i sada moramo nastaviti dalje – kazao je Rakitić i dodao:

– Utakmica je bila jako intenzivna. Znali smo da će biti teško i da ćemo morati dati sve od sebe. Želimo ići u polufinale – naglasio je hrvatski veznjak.

Inače, Katalonci su se nakon utakmice dosta žalili na suđenje, posebice Sergio Busquets.

– Sudac nije imao jednak kriterij prema nama i prema njima. Nama nije dopustio da prigovaramo i dijelio je kartone zbog ničega, a igrači Athletica su cijelo vrijeme prigovarali. Iznenađuje me što su ga izabrali za ovako važnu utakmicu. Mi smo njega poštovali, ali on nas nije – ljutit je bio Barcin veznjak.

>>Fenomenalna asistencija Rakitića u pobjedi Barce, Mandžo u polufinalu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije