Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Veličanstveni

Savršeno se uklopio u tiki-taku: Rakitić nadmašio i Iniestu!

Rakitić
Foto: S.Lau/DPA/PIXSELL
18.05.2015.
u 08:41

Zanimljivo, Rakitić ima manje trofeja nego Bartra i Vermaelen, a jednako kao Martin Montoya!

Mnogi će ga uvrstiti među najbolje svjetske nogometaše, za mnoge je važniji u igri Barcelone nego netko iz paklenog napadačkog trojca, 27 mu je godina, a Ivan Rakitić tek je sad dočekao prvi naslov prvaka u karijeri, piše Goal.com.

Barcelonina titula tek mu je četvrti trofej u karijeri. S Baselom je osvojio Švicarski kup, sa Schalkeom Njemački kup, a sa Sevillom Europsku ligu. Bilo bi čudo da s Barcelonom dugo ostane da ovom jednom. Štoviše, do kraja sezone vrlo će vjerojatno imati tri pehara...

Zanimljivo, Rakitić ima manje trofeja nego Bartra i Vermaelen..., a jednako kao Martin Montoya!

Statistika, pak, pokazuje kako se Raketa brzo uklopio u Barcinu tiki-taku i koliko je važan igrač postao. U gotovo svim kolonama je pri vrhu, a točnije je dodavao čak i nego dugogodišnji motor tiki-take Andres Iniesta!

Detaljnu statističku analizu Barcelone u Primeri, kao i statistiku Ivana Rakitića, pogledajte na portalu Goal.com.

>>Rakitićev prvi naslov s Barcelonom: Sada ćemo slaviti!

>>Messijev gol Atleticu poništio tri Ronaldova i donio Barceloni naslov!

Komentara 4

MA
malodesno
09:42 18.05.2015.

Šta je to tika taka?Tko je prvi uveo taj pojam da ga svi ponavljaju kao odlikaši gradivo u školi. :)

MA
malodesno
10:00 18.05.2015.

Tika taka pojam koji zvuči kao da su ga izmislili za petgodišnjake, ali koliko sam skužio često to spominju odrasli kada komentiraju nogač. :)

OP
opt1x
09:53 18.05.2015.

Dobar je raketa,al da na jednoj utakmici ima bolji postotak dodavanja od inieste(90% pasova sta je doda su bili sigurni na sredini terena) i odma naslov da je bolji od inieste,je u najmanju ruku maloumno..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije