Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Presretan je

Rakitić se oglasio nakon vjenčanja: Ispunio mi se san!

Ivan Rakitić i Raquel Mauri
Foto: Gtres/PIXSELL
1/9
21.06.2015.
u 17:28

Raketa je jako privržen obitelji, gotovo u svakom intervjuu spominje Raquel i Altheu te njima posvećuje sve svoje uspjehe.

Ivan Rakitić proživljava najljepše trenutke u životu. Hrvatski nogometaš prvo je na sportskom planu ostvario gotovo sve što je zamislio, s Barcelonom je osvojio trostruku krunu, a u trenucima odmora od nogometa obavio je i vjenčanje.

Rakitić i Raquel Mauri ovog su vikenda obavili i crkveno vjenčanje, a pred matičarem su to obavili još 2013. godine. Par već ima dvogodišnju kćer Altheu, a ovo vjenčanje bila je kruna njihove ljubavi.

- Ovo je poseban dan u našim životima. Ostvario mi se san. Obožavam te, ljubavi", napisao je danas na Twitteru Rakitić i objavio fotografiju poljupca s vjenčanja. Želio se još jednom na društvenim mrežama pohvaliti...

A Raketa je jako privržen obitelji, gotovo u svakom intervjuu spominje Raquel i Altheu te njima posvećuje sve svoje uspjehe.

- Ovo mi je svakako najvažniji gol u karijeri. Kome ga posvećujem? Supruzi, uvijek je bila uz mene i podržavala me, rekao je hrvatski nogometaš nakon što je u Berlinu s Barcom osvojio naslov prvaka Europe.

>>Rakitić se vjenčao u crkvi, Raquel blistala u vjenčanici!

Komentara 2

BU
bugatti
23:10 21.06.2015.

super ste!

Avatar Pablo 69
Pablo 69
08:58 22.06.2015.

Sve naj bolje vam zelim! Bas mu je slatka mala ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije