Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Schalke

Ivan Rakitić možda će propustiti utakmicu sa Stuttgartom

rakitić
Sanjin Strukić/PIXSELL
14.10.2010.
u 10:55

Hrvatskom reprezentativcu Ivan Rakitić upitan je nastup u 8. kolu Bundeslige, u kojem njegov Schalke ugošćuje Stuttgart. Raketa se zbog potresa mozga nije mogao odmah vratiti zrakopolovom u Gelsenkirchen.

Schalkeov će igrač zbog ozljede i potresa mozga, što je zadobio u utakmici mladih reprezentacija Hrvatske i Španjolske u doigravanju za EP uzrasta do 21 godine, vjerojatno propustiti osmo kolo njemačkog prvenstva.

- Vidjet ćemo kako se osjeća. Nije se mogao odmah vratiti, jer su mu liječnici zabranili let zrakopolovom - izjavio je trener Schalkeove momčadi Felix Magath.

Komentara 12

Avatar klimavi
klimavi
20:33 14.10.2010.

slovenija...khm khm

Avatar klimavi
klimavi
13:35 14.10.2010.

at EU JANEZ: fakat si smeće

Avatar klimavi
klimavi
13:37 14.10.2010.

apropo nacionalnosti... I Školnik je trenirao u sloveniji pa je shvatio da za tu repku nema smisla igrati jer je ipak Hrvatska malo vise u srcu dečki koji potječu sa ovih prostora...neš ti slovenaca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije