Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sin krenuo očevim stopama

Ivan Pulić: Ostavio sam se gitare, cilj je voziti DTM pa čak i formulu 1!

Niko Pulić
29.02.2012.
u 22:45

Croatia Junior Team by Niko Pulić ima dva vozača, Ivana Pulića (19) i Nikolu Belohradskog (17)

Proslavljeni hrvatski automobilist Niko Pulić (48), poznat po neustrašivom stilu vožnje, okreće se novom poslu, sportski je direktor Croatia Junior Teama, u kojem glavnu ulogu ima upravo njegov sin Ivan (19).

– Rukavice se polako troše, morat će uskoro na zid, svemu lijepom dođe kraj. A 30 godina iskustva u automobilizmu iskoristit ću prenoseći ga na mlade. Pritom ponajprije mislim na svoga sina, ali pomoći ću kome god treba – kaže Niko. Sin do prije dvije godine nije bio zainteresiran za utrke.

– Krenulo mi je dobro u glazbenoj školi, svirao sam gitaru, išao na natjecanja, čak i pobjeđivao. A onda sam jednog dana rekao tati da mi nabavi auto i da se želim posvetiti utrkama – kaže Ivan Pulić.

– Eh, mama bi bila puno sretnija da je ostao na gitari, koju mu je predavao gitarist mog bivšeg benda – dodao je tata Pulić. Vozit će talijanski Clio kup i Eurokup, polako gurati prema krajnjem cilju, DTM-u, čak i formuli 1. U momčadi je i sin relijaša Dražena Belohradskog, Nikola (17).

– Nemam vozačku, u auto sam prvi put sjeo nedavno, a već me čeka Suzuki kup – veseli se Nikola.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije