Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE IGRAČA
Povratak na članak

Ivan Perišić: Nešto nam nedostaje, ali nema straha, na Euru ćemo biti pravi

- Bilo je teško, vidjelo se da nešto nedostaje. Poznati smo da u kvalifikacijama nismo na razini, ali nema straha. Slijedi Euro i ne bojim se za to, problem je ovo razdoblje preko godine - rekao je strijelac Ivan Perišić

Komentari 3

DU
Deleted user
08:11 31.03.2021.

E moj Daliću. Pa zar je problem protiv Malte i Cipra igrat s 2 centarfora u isto vrijeme? Pa kak ne kužiš da nemožeš igrat protiv bunkera s 3 krila. Nije mi jasno da samo kružimo i kružimo i pitamo se nakraju zašto lopta ide toliko po strani. Hrvatska mora igrati više okomito. Problem Dalića je što osim Petkovića i Budimira nije našao špice. Petković je ozlijeđen, a Kramarić nije špica. Perišić, Brekalo, Oršić, Rebić sve su to krila, A de se rješiš nekoliko igraća koji nisu za repku i nađeš više zamjenu za Barišića i treću špicu? Pa euro ti je za dva mjeseca a ti nemaš uiganu momčad. Podrška Daliću ali daj se malo uozbilji, skini par kila i primi se posla!

VL
Avatar gradjanskirat
gradjanskirat
00:42 31.03.2021.

Ovaj tim sa ovom igrom nema sta traziti na Ep!

VL
BI
billynik
23:46 30.03.2021.

Nedostaje vam pravi trener, Dalić je dokazao da to nije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.