Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još jedan Hrvat u Spursima?

Ivan Perišić na meti Tottenhama koji nudi šest milijuna funti

Ivan Perišić
AFP
14.03.2011.
u 21:38

Ivan Perišić mogao bi sljedeće sezone biti još jedan Hrvat u momčadi Tottenhama. Naime, kako piše Talksport za hrvatskog se reprezentativca koji trenutačno igra u Club Bruggeu, zanimaju mnogi europski klubovi, a među njima su i Londončani

Perišić ima ugovor s belgijskom momčadi do 2015. godine te će oni sigurno tražiti značajniji iznos za odštetu. Tottenham je spreman izdvojiti šest milijuna funti za zvijezdu Club Bruggea. Po Transfermarktu Perišićeva je tržišna vrijednost 3,5 milijuna eura. Trenutačno je drugi strijelac belgijske lige, dosad je u 25 nastupa zabio 16 pogodaka.

Komentara 4

Avatar Idler 3
Idler 3
22:56 14.03.2011.

Nešto nas jako voli onaj Harry (ali ne Potter)...il će prije bit kak je nanjušil lovu kod preprodaje !? PS: inače malom Perišiću sve najbolje i naravno, uspješan nastavak karijere na Otoku !!!

Avatar that_good
that_good
03:01 15.03.2011.

pa u tottenhemu bi Perišićevim dolaskom igralo više hrvata, nego što ih trenutno igra u dinamu..hehehe;))

MA
Majur
08:28 15.03.2011.

Buducnost Hrvatskog nogometa....isto kao Lovren na poziciji stopera tako Perisic na poziciji napadaca ili povucene spice...Ako se dobro sjecam otisao je iz Hajduka jer nije dobivao minutazu....znaci nije im bio perspektivan.....toliko o toj struci i ljudima......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije