Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Belgija

Ivan Perišić kažnjen zbog tulumarenja s Drogbom

Ivan Perišić
Marko Lukunić/PIXSELL
13.12.2010.
u 16:55

- Premda sam ostao samo sat i pol, ispričavam se vodstvu kluba, suigračima i navijačima. Kaznu koju mi je klub zbog toga odredio apsolutno prihvaćam, a pogrešku poput ove više si neću dozvoliti - kaže Perišić.

Ni na kraj pameti nije bilo Ivanu Perišiću da bi jedna fotografija s Didierom Drogbom mogla izazvati toliko problema. Naime, mladi hrvatski reprezentativac i prvotimac Bruggea 25. rujna, dan uoči prvenstvenog gostovanja kod Germinala iz Beerschota, gdje su izgubili (1:2), s društvom je otišao u glamurozni noćni klub Le Carre u Willebroeku, koji je slavio rođendan uz puno slavnih uzvanika. Uz Perišića te su večeri gosti kluba bili bivši srbijanski nogometaš Nenad Jestrović, te Didier Drogba i njegova tada nova prijateljica, top-model Jade Foret.

Perišić se fotografirao sa slavnim nogometašem, nakon čega su ga čelnici kluba pozvali na razgovor i novčano kaznili.

-  Premda sam ostao samo sat i pol, ispričavam se vodstvu kluba, suigračima i navijačima. Kaznu koju mi je klub zbog toga odredio apsolutno prihvaćam, a pogrešku poput ove više si neću dozvoliti - kaže Perišić.

Ključne riječi

Komentara 1

KR
krekavac
17:54 13.12.2010.

A to su ga kaznili jer je tulumario s Drogbom, da je se nekim drugim nebi ga kaznili :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije