Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mlada reprezentacija

Ivan Perišić ipak nema svinjsku gripu

Ivan Perišić
AFP
11.11.2009.
u 17:26

Dražen Ladić i stručni stožer mlade reprezentacije mogu odahnuti.

Ivan Perišić obavio je pretrage i nalazi govore da je razlog njegovoj povišenoj temperaturi tek jača prehlada, a ne svinjska gripa, kako se prvo sumnjalo.

– Zbog toga će Ivan vrlo vjerojatno preskočiti subotnju utakmicu na Cipru, ali će sigurno biti spreman za sljedeće gostovanje u Slovačkoj – rekao je Ladić.

Osim Perišića, jučerašnje treninge propustila su još četvorica igrača. Zbog problema s ozljedama odvojeno od momčadi trenirali su Lovren, Delić, Jozinović i Maloča. Nasreću, nije riječ o težim ozljedama.

– Lovren i Jozinović trebali bi biti spremni za subotnji susret, dok je nastup Delića i Maloče neizvjestan – poručio je izbornik Dražen Ladić.

Prije povratka u Zagreb, mladi su u Svetom Martinu na Muri protiv domaćeg ligaša Poleta igrali prijateljsku utakmicu i pobijedili sa 9:1. Tri gola postigao je Kramarić, dva Oremuš, dok su po jedan dodali Kalinić, Školnik, Ljubičić i Knežević.

Ključne riječi

Komentara 1

JD
jack_daniels
18:21 11.11.2009.

možda ima ptičju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije