Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sportski tjednik Max!

Ivan Perišić: Euro 2016 je naš!

Ivan Perišić
Foto: Reuters (Ilustracija)
05.02.2015.
u 14:48

Hrvatski reprezentativac, nogometaš Wolfsburga Ivan Perišić dobitnik je i priznanja Vatrena krila

Imao je sjajnu prošlu godinu u kojoj je briljantno odigrao SP u Brazilu, potom i na startu kvalifikacija za EP, dok s vukovima drži drugo mjesto u Bundesligi. Za sva ta dostignuća na kraju godine dobio je priznanje Vatrena krila. Uoči nastavka bundesligaške polusezone, Perišić za Max! govori o reprezentaciji, ambicijama u Bundesligi, pokojnom prijatelju Junioru Malandi, Ligi prvaka...

Trener Wolfsburga Dieter Hecking u izjavi za Kicker kaže da ste na zimske pripreme stigli u fantastičnoj kondiciji i s puno samopouzdanja, da ste postali pravi lider momčadi. Očekuje da u nastavku sezone eksplodirate. Što kažete na ove pohvale, ali i visoka očekivanja? Osjećate li pritisak?

– Odlično nam ide, trenutačno smo drugoplasirani na ljestvici. Iza nas je najbolji prvi dio sezone u Wolfsburgovoj povijesti, nitko nikad nije imao ovoliko bodova. U svakom slučaju, zadovoljan sam igrama, iako uvijek može bolje. Ali, naravno, tu nisam samo ja, cijela momčad dobro gura pa se nadam da ćemo nastaviti u istom ritmu te da ćemo izboriti Ligu prvaka.

Ostatak velikog intervjua u kojem Ivan Perišić govori o očekivanjima u nastavku sezone, tragično preminulom prijatelju, ali i atmosferi i šansama reprezentacije na Euru 2016. pročitajte u sportskom tjedniku Max! koji možete pronaći na svim kioscima!

Foto: VLm

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije