Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvanje

Ivan Lončarić snagu i moć nije izgubio

'pod 20. 10. 2009.Koprivnica ivan loncaric vratio se hrvanju nakon teske povrede koljena, koprivnica Photo: Josip Maljak/ Vecernji list  '
'josip maljak / vecernji list'
20.10.2009.
u 15:19

Nakon teške ozljede koljena, zbog koje je gotovo pola godine izbivao s partera, borbama se vratio hrvač Podravke, 20-godišnji Ivan Lončarić. I to ne bilo kako, već tušem u prvoj rundi, nakon naređenog partera, protiv Dražena Selimovića u kategoriji do 60 kg susreta Prve HHL između Podravke i Istarskog borca iz Pule.

- Malo sam iznenađen, nisam očekivao da ću tako lako pobijediti. I prije sam se borio s njim, ali puno teže sam ga dobivao - izjavio je Lončarić, aktualni juniorski prvak Hrvatske do 55 kilograma grčko-rimskim načinom.

Mladi Koprivničanac još osjeća manje bolove u koljenu, ali vjeruje da će kroz mjesec dana biti potpuno u formi. Do kraja godine planira odraditi još nekoliko klupskih mečeva i osnovne reprezentativne pripreme, a nije ga napustio ni san o odlasku na Olimpijske igre 2012. godine u London.

- Ozljeda me malo unazadila, ali nada uvijek postoji - ističe talentirani hrvač.

Hrvači Podravke goste iz Pule svladali su s 5:2 (23:8). Osim Lončarića, bodove domaćinima donijeli su Sandro Frankol do 55 kilograma, Ferenc Santa do 66 kilograma, Zvonimir Perica do 84 kilograma i Ivan Kranjčević do 120 kilograma. Svoje mečeve izgubili su Slobodan Lončar do 74 kilograma i Borna Belić do 96 kilograma. Podravka nakon drugog kola doigravanja za poredak od petog do osmog mjesta s dva boda drži šesto mjesto iza Poreča s četiri boda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije