Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijerna liga, 28. kolo

Ivan Klasnić ušao i zabio za bijeg Boltona iz zone ispadanja

\'Bolton Wanderers\' Ivan Klasnic celebrates after scoring against Queens Park Rangers during their English Premier League soccer match at Loftus Road in London August 13, 2011.   REUTERS/Dylan Martin
Reuters
10.03.2012.
u 17:48

Naš je napadač u igru protiv Queens Park Rangersa ušao u 81. minuti, a samo pet minuta kasnije je zatresao mrežu.

Ivan Klasnić brzo je pokazao svom treneru Owenu Coyleu što je ovih zadnjih nekoliko kola držao na klupi. Naš je napadač ušao u igru za Bolton u 81. minuti, a samo pet minuta kasnije zatresao je mrežu Queens Park Rangersa za konačnih 2:1. Tom je pobjedom Bolton skočio iznad zone ispadanja, te se u ovom još nepotpunom kolu nalazi na 17. mjestu sa 23 boda.

Pogodak QPR-u bio je Klasnićev osmi u ovoj sezoni Premijerne lige u 19 nastupu, no prije ovoga gola, Ivan je zadnji put u ligi zabio 10. prosinca protiv Aston Ville.

- Uveo sam Ivana i napravio je ono što uvijek i radi - zabio. Kad se našao jedan na jedan s vratarom, samo je jedan ishod mogao biti u toj situaciji, bio je to savršen završetak akcije - pohvalio je Klasnića škotski trener i pojasnio zašto Hrvat ne igra češće:

- Ivan je naš najbolji strijelac, ali kako smo primali previše golova, žrtvovao sam jednoga napadača i uveo dodatnog veznog igrača.

Komentara 2

MA
Markoc
09:59 11.03.2012.

To Ivane, po meni si zaslužio da te ide jer si stvarno borac, kakvih je malo.

Avatar Aahz
Aahz
11:12 11.03.2012.

\"- Ivan je naš najbolji strijelac, ali kako smo primali previše golova, žrtvovao sam jednoga napadača i uveo dodatnog veznog igrača.\" Ček malo, pa kakav to mora bit mentalni sklop kad zbog loše obrane vadiš trenutno najboljeg napadača s najvišee golova kojeg imaš? Pa nije valjda da im je Klasnić jedini napadač koji im igra u napadu??? Svašta, protiv ovakve logike bi i najveći umovi poklekli....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije