Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europske lige

Ivan Klasnić s tri gola ove sezone najefikasniji naš igrač u Engleskoj

Ivan Klasnić Bolton
Pixsell
12.11.2010.
u 13:22

Mourinhu osmi crveni karton u karijeri, sudac pomogao Milanu da iz nepostojećeg 11-erca pobijedi Palermo...

Ivan Klasnić upravo je postao najbolji hrvatski strijelac u Engleskoj ove sezone, postigavši treći pogodak za Bolton ove sezone u svom šestom nastupu. Bolton News napisao je: “Ivan Klasnić opet će na naslovnice, ovaj put u pozitivnom kontekstu”.

Bolton u dugovima

Engleske naslovnice nije dobio, što mu i ne treba, ali zato ga je isti list naveo u kontekstu golemih dugova njegova kluba. Naime, Bolton Wanderers objavio je gubitak od 34,5 milijuna funta (40,3 milijuna eura) u prošloj financijskoj godini, najviše zbog ulaganja u čak devet pojačanja, među ostalim i u Klasnića, kojega plaća 1,5 milijuna eura po sezoni.

Madridski Real ušao je u osminu finala Kraljeva kupa izbacivši Murciju (5:1), a u naslovnoj ulozi opet je bio Mourinho. Trener Reala opleo je po sucu izjavivši da je Romero još jednom iskazao manijakalnu potrebu za pokazivanjem kartona.

Mourinho je, naravno, dobio crveni zbog psovanja suca, a toga Romera očito je dobro “skautirao” jer mu je izvukao statistiku.

– Do sada je sudio više od 50 utakmica, a već je pokazao 250 žutih i 14 ili 15 crvenih kartona. Samo na utakmici Zaragoza - Mallorca podijelio je 10 žutih i dva crvena kartona i obje su se momčadi žalile na njega – podsjetio je Mourinho, koji je dobio osmi crveni karton u karijeri.

Usput, nada se da mu španjolski savez neće Romera dodijeliti za El Clasico, koji će se igrati 29. studenoga, prvi put u povijesti u - ponedjeljak. Derbi 13. kola Primere trebao se igrati u nedjelju 28. studenoga, ali budući da se taj dan održavaju izbori za katalonski parlament, iz sigurnosnih je razloga utakmica Barcelona - Real prebačena na sljedeći dan.

Jedan veliki europski derbi igrat će se ove nedjelje (20.45) na San Siru, Inter - Milan. Domaćin toga, europski prvak, već je tri utakmice zaredom bez pobjede (Tottenham, Brescia, Lecce) i za Milanom, sada vodećim sastavom talijanskog prvenstva, zaostaje tri boda.

Ambrosini sam pao

Milan je na vrh zasjeo zahvaljujući sučevoj pomoći jer mu je na utakmici s Palermom, pri rezultatu 1:1, dosuđen nepostojeći jedanaesterac u 77. minuti (realizirao ga je Ibrahimović). To je priznao i Milanov trener Allegri.

– Ovaj put dobro smo prošli sa sucima. Pogleda li se snimka, može se ustanoviti da je Ambrosini sam pao, iako mi je na utakmici to izgledalo kao prekršaj. No, i mi smo nekoliko puta tijekom sezone bili oštećeni za jedanaesterce. Sve se vraća – kazao je Allegri.

Komentara 1

BP
bpz
13:42 12.11.2010.

Ne znam da li naš selektor čita naše novine, na sreću engleske sigurno čita! No, svakako u svezi naknadnog poziva za utakmicu protiv Malte, može mu se još jednom napomenuti: mogao je pozvati i Klasnića i Samira... Prvog zbog njegovog renomea, pa i da se uspješno vratio, ako ništa: ponovo je zabio, a drugog zbog njegove dobre igre na europskoj sceni! Oni su to zaista zaslužili!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije