Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stranci o našima

Ivan Klasnić heroj, a Perišić opet u sukobu sa suigračem

Ivan Klasnić Bolton
Pixsell
21.02.2011.
u 20:59

“Noćna je mora završena za junaka Klasnića” – tako engleski Daily Mail opisuje dvije dobre utakmice i povratak našeg nogometaša u formu

Naime, dva gola u dvije utakmice, prolaz Boltona u četvrtfinale FA kupa, sve se to spojilo s prekidom istrage protiv Ivana Klasnića zbog navodnog silovanja maloljetnice u Manchesteru. Zanimljivo, engleski mediji, koji su skloni skandalu, Klasnića nazivaju herojem koji nije kriv i koji opet zabija golove za Bolton.

U Belgiji je, pak, De Standaard oštro napao Ivana Perišića zbog ponašanja prema suigračima.

“Perišićev ego baca u sjenu njegov talent”, piše belgijski dnevnik o subotnjem sukobu našeg nogometaša sa suigračem Diraruom kojemu je oduzeo loptu i spriječio ga da izvede slobodan udarac za FC Brugge u dvoboju s Lokerenom. Ruski pak mediji pišu kako Kuban iz Krasnodara želi dovesti Niku Kranjčara za pet milijuna eura. Teško izvedivo!

Ključne riječi

Komentara 1

VA
Vatrenko
09:37 22.02.2011.

ma perisic je tako fino odgojen momak da je ovo apsolutno smijesno... on i kranjcar kao braco i seka :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije