Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promocija u splitskom HNK

Ivan Gudelj predstavio knjigu Hajdučka priča

Ivan Gudelj
Ivo Čagalj/PIXSELL
11.12.2010.
u 16:16

Nije bilo onoga tko nije zapljeskao kad se zavrtio film s nekim golovima iz karijere Ivana Gudelja.

Na predstavljanju knjige o njegovoj karijeri "Ivan Gudelj – Hajdučka priča" autora Blaža Duplančića koja je održana u foajeu splitskog HNK bilo je više od 300 gostiju. Stigao je i njegov suigrač Blaž Slišković, kolega iz HNS-a Martin Novoselac, na promociji je bio niz uglednih Hajdukovih imena.

Knjiga govori o prerano prekinutoj karijeri Ivana Gudelja i njegovu trenerskom putu.

– On je bio igrač ispred svoga vremena, da nije bilo bolesti, napravio bi veliku karijeru – o Gudelju je kazao legendarni Blaž Slišković.

Komentara 2

DC
DC
22:52 12.12.2010.

Veliki Igrac s jos vecim srcem! Pogledajte golove s utakmice Hajduk-Dnjepar na YouTubeu iz sredine 80-ih pa cete vidjeti kako se bori za \'bilu boju\'.

BO
bosanaco
23:52 12.12.2010.

čovik ipo, s dva srca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije