Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uprava Hajduka

Ivan Gudelj poslao prijavu za člana vodstva bijelih

Ivan Gudelj
Ivo Čagalj/PIXSELL
17.02.2011.
u 08:41

Još je malo ostalo do kraja natječaja za upravu Hajduka

Među posljednjima svoju kandidaturu poslao je i Ivan Gudelj, Hajdukov proslavljeni nogometaš, koji trenutačno obnaša dužnost izbornika reprezentacije U-17. Gudelj je jedan od rijetkih bivših nogometaša s fakultetskim obrazovanjem i kao takav ozbiljno se nameće da bude izabran u novu upravu Hajduka.

Naravno, on se vidi u poslovima vezanima uz struku.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
03:25 18.02.2011.

Najmanje je bitno fakultetsko obrazovanje. Oni sa fakultetskim obrazovanjem su uništili ovu državu,političari,suci i kvazi menađeri. Bitna je stručnost i poštenje,moral!

OB
-obrisani-
12:26 17.02.2011.

DOBITNI PAROVI I SIGURNE OKLADE, POSJETITE: http://elf-parovi.blogspot.com/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije