Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Queen's Club

Ivan Dodig preko Francuza Tsonge ušao u četvrtfinale

Dodig Sela (1)
Goran Stanzl/Pixsell
14.06.2012.
u 18:04

Hrvatski tenisač izbacio je u trećem kolu drugog nositelja turnira u Londonu sa 7:6(3), 3:6, 7:6(5).

Ivan Dodig plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u Queen's Clubu nakon što je na londonskoj travi izbacio drugoga nositelja, Francuza Jo-Wilfreda Tsongu sa 7:6(3), 3:6, 7:6(5), inače petog tenisača svijeta.

Dodigu je za pobjedu trebalo dva sata i 22 minute, a zanimljivost ovoga meča je da je naš tenisač bio slabiji u broju aseva (5-11), bolji u dvostrukim pogreškama (3-1), osvojio je manje poena na prvi servis (76-78 posto), baš kao i na drugi (58-63 posto), no odnio je pobjedu u 3. kolu Queen'sa.

Također, Dodig nije uspio ni jednom oduzeti servis svom protivniku iz tri šanse, dok je Tsonga iskoristio dvije od osam šansi. Inače, bio je ovo prvi susret te dvojice tenisača.

U četvrtzavršnici londonskog turnira Dodig će igrati s Amerikancem Samom Querreyjem, koji je također nenositelj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije